camillo_cz Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 aka: souhlas, žabák byl nevkusnej a to hodně. PTiCA nebo někdo na komply: můžeš mi říct, jak podpis vypnout? Bo já jsem na PC lama. Umím poslat mail a to je vše. Já radši cizí jazyky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 dej si zde na foru Nastaveni a v levo dole Nastaveni fora.........pak uz to uvidis...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 aka: souhlas, žabák byl nevkusnej a to hodně.PTiCA nebo někdo na komply: můžeš mi říct, jak podpis vypnout? Bo já jsem na PC lama. Umím poslat mail a to je vše. Já radši cizí jazyky co mas proti zabakovi? Je sqelej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 aka: souhlas, žabák byl nevkusnej a to hodně.PTiCA nebo někdo na komply: můžeš mi říct, jak podpis vypnout? Bo já jsem na PC lama. Umím poslat mail a to je vše. Já radši cizí jazyky co mas proti zabakovi? Je sqelej. co porad mate s tim zabakem ja ho chcim taky pozerat kde je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillo_cz Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 aka: souhlas, žabák byl nevkusnej a to hodně.PTiCA nebo někdo na komply: můžeš mi říct, jak podpis vypnout? Bo já jsem na PC lama. Umím poslat mail a to je vše. Já radši cizí jazyky co mas proti zabakovi? Je sqelej. proti žabákovi nic, proti onanujícímu žabákovi hodně. Nejsem puritán, ale chci, aby si zdejší prostředí udrželo kvalitu. Toť vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.