Publikováno Červenec 10, 200916 r Cau, prosim o pomoc mam 1. ctaviu 1.9 tdi rv.2004 , po montazi tempomatu zle som osadil som spat volant a pretrhol som cievku... cievka je uz vymenena ale ako som robil test abs/ars omylom som zapol test funkcnosti a uz som z toho namotany a teraz mi svieti ASB / ASR na palubovke. presne hlasi chybu 01486 vie mi niekdo pomoct ako to vypnem ? vopred vdaka
Červenec 12, 200916 r Cau,prosim o pomoc mam 1. ctaviu 1.9 tdi rv.2004 , po montazi tempomatu zle som osadil som spat volant a pretrhol som cievku... cievka je uz vymenena ale ako som robil test abs/ars omylom som zapol test funkcnosti a uz som z toho namotany a teraz mi svieti ASB / ASR na palubovke. presne hlasi chybu 01486 vie mi niekdo pomoct ako to vypnem ? vopred vdaka Cislo chyby: 1486 test funkce systemu aktivovan Pricina: test ESP aktivovan Mozne projevy: Doporuceny postup: provest uplny test ESP, provest zakladni nastaveni
Červenec 13, 200916 r Autor ale ako sa dokonci test ? aky je postup? co treba sparvit ? pomoze mi aj popis ako sa to robi... Upraveno Červenec 18, 200916 r od TeeBee008
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.