Amos Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 Zdravím,řeším problém se zavíráním dveří u řidiče.Pokud otevřu dveře zvenku klikou je to OK. Jakmile otevírám klikou uvnitř auta,tak už nelze dveře zavřít. Třeba až na 10 pokus. Namontoval jsem si akorát el.okna, a začalo to zlobit. Poradíte čím by to mohlo být a jak to nastavit. Do servisu se mě to nechce dávat. A kde sehnat klíč na povolení zámku?Thank you very much. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 klic koupis v hornabachu baumaxu nebo v globusu no proste v tech obchodakach s naradim a to ze ti to nejde otevrit zevnitr to me delalo taky kdyz sem auto koupil tak sem to rozdelal a zjistil ze byl spatne nasazenej bovden od vnitrni kliky proto to slo az na nekolikatej pokus tak zkus na to mrknout a uvidis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 jj mozna mas spatne nasazene to lanko...proto to jde jen nekdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amos Vloženo 6. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Jo bylo to tím igelitem.Jak jsem nalepil novej tak jsem ho málo proříznul a vadila tam klička.Zkušenosti jsou hold zkušenosti njn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.