Fanouš Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 s takovim šíleným introšem? a rs sicnama? jo..to bude on...jde mi jen o ty rozmery kol...nevite nekdo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanouš Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 chlapy nevite kdo ma tu oktu jak vyhravala muzikou na skodahoumu..ta kratka ..sedivo modra..19kola...5 paprsku...a divny interier??asi dela do emmy...kluciiiii..je to duleziteeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 ta O1 s tim krtkem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 ty jsi krtek copak krtek je šedivej? copak krtek má 19" ? copak krtek má rs sicny ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 no tak někdo může říct stříbrný šedivá, kola se daj taky přehlídnout a ty rs sicny... tak nic no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanouš Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 no tak někdo může říct stříbrný šedivá, kola se daj taky přehlídnout a ty rs sicny...tak nic no... neee..krtka nemyslim....dal bych jsem fotku..ale nejde mi stahnout z toho srazu skodahome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanouš Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 a jeste byl viden na sraze v praze!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 jo to je ten? tak toho neznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.