janjoy Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 co máte všichni s tim mytím aut? Do vánoc je ještě čas, čim víc špíny na sídlišti má auto na sobě, tim míň kokotů na něj hrabe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 na sídlišti určitě, ale na srazu nevím, nevím. jestli to bude jako na jaře, tak přijedeš a po chvíli se začneš shánět, kde je nejbližší benzínka, aby jsi to dojel aspoň malinko ošplouchnout :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 páč to zas budete všichni leštit a bude mi trapně. Když auto umeju a pak ho postavím večer na sídliště, druhej den ráno budu mít rejhu klíčema na boku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 celej na levo budu mejt auto v chatkách se topí, po domluvě vám to topení zapnou už odpoledne, vloni na podzim jsme si to tak zařídili. Je tam milý pán v tom kempu, přemýšlím, že bych mu ty fotky z jara vytisknul a zarámoval ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 tak schválně, co budeš mít od něj na autě tentokrát (mimo samolepky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Chabry lehce zataženo a 8 stupňů slušný ještě krapet víc a bude pohodička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 To zvládneme, jen Matýskovi vezmi kláco nějakej dobrej péřovej spacák ... vždyť to zvládnul na jedničku i loni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 já se snažim i za hnusnyho pocasi proste auto kazdej tejden umejt a zvlast na chabry :-)ale samo jestli v patek budou padat trakare tak asi nic protoze bych oktu zas cestou zaprasil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 taky se snažím, ale když musím jezdit přes vesnice, kde jezděj zemědělci a jakákoliv cesta znamená zabahněný boky, tak je nesmysl to doma umýt a někam jet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 u ty tvy zelený barvy je to stejně jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 zelená není hnědá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 páč to zas budete všichni leštit a bude mi trapně. Když auto umeju a pak ho postavím večer na sídliště, druhej den ráno budu mít rejhu klíčema na boku tak to umej až v pátek odpoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 zelená není hnědá Ale po sobote bude Tome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 zelená není hnědá ahá já myslel že tam je od zemědělců tam tráva a listí a vono ho..a tak to potom jo :-)) to bude mít tříkolkář radost:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Já auto mejt nebudu s největší pravděpodobností špatně se mi chytá balanc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 to já ho teda umeju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Kdo by jel z Boleslavi?? Navrhuji termín odjezdu v sobotu v 8:30 a sraz třeba zdezatím já a Fanouš taky pojedu kolem Bolky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 já auto mejt nebudu a na sraz nejedu! tak si to tam užijte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 teď čumim na počasí a zejtra má chcát skoro c elej den v sobotu trochu lepší ( debilní počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Dva dnyy Bude hezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Ano za dva dny a juuu, ale koukam sama lestenka teda jede nebo lestenkar a myslel jsem ze nekdo rikal ze to je o setkani s lidma a popovidani, ale kazdy to bere asi jinak, no hlavne se tesim na lidi a dobry pokec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 no jasně! jde tu o pokec, žádný leštěnkářský soutěže neni potřeba nic přehánět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 pešír: Tak když pojedeš kolem Bolky tak se zastav a můžeš s náma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Auto se mam mejt pravidelne ne jen na sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 (editace) to já ho teda umeju Ti dám berle budeš skákat po jedný a uvidíme jestli budeš mejt nebo ne Editováno: 22. Říjen 2009, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.