Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

na sídlišti určitě, ale na srazu nevím, nevím.

jestli to bude jako na jaře, tak přijedeš a po chvíli se začneš shánět, kde je nejbližší benzínka, aby jsi to dojel aspoň malinko ošplouchnout :-))

Vloženo

páč to zas budete všichni leštit a bude mi trapně. Když auto umeju a pak ho postavím večer na sídliště, druhej den ráno budu mít rejhu klíčema na boku :(

Vloženo

celej na levo budu mejt auto ;)

v chatkách se topí, po domluvě vám to topení zapnou už odpoledne, vloni na podzim jsme si to tak zařídili.

Je tam milý pán v tom kempu, přemýšlím, že bych mu ty fotky z jara vytisknul a zarámoval :))

Vloženo

já se snažim i za hnusnyho pocasi proste auto kazdej tejden umejt a zvlast na chabry :-)ale samo jestli v patek budou padat trakare tak asi nic protoze bych oktu zas cestou zaprasil

Vloženo
páč to zas budete všichni leštit a bude mi trapně. Když auto umeju a pak ho postavím večer na sídliště, druhej den ráno budu mít rejhu klíčema na boku :(

tak to umej až v pátek odpoledne

Vloženo

Ano za dva dny a juuu, ale koukam sama lestenka teda jede nebo lestenkar a myslel jsem ze nekdo rikal ze to je o setkani s lidma a popovidani, ale kazdy to bere asi jinak, no hlavne se tesim na lidi a dobry pokec :palec2:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...