Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Srdečne zdravím !

S príchodom teplejšieho počasia som spozoroval miznutie chladiacej kvapaliny. Po druhom doliatí mi to nedalo, a počkal som si , pri otvorenej kapote . Pri druhom zopnutí ventilátora prepustila -odfúkla zátka na vyrovnávacej nádobke . Zátku som vymenil za novú , iba počet zopnutí ventilátora, než odfúkne je väčší. Hladinu dolievam nanajvíš na stred medzi min a max .

Ventilátor zopína pri 90 C . Prúdenie do nádobky je viditeľné . Jediné, čo by som ešte ako súvislosť pridal, že v zime som na teplomeri viac ako 70 C nemal . Ak by niekto vedel hodnotu snímacieho čidla- kolko ohmov má mať pri akej teplote , veľmi by som uvítal.

Prosím o radu ...akosi ma nedapadá, čo skontrolovať.

Felícia Combi 1,3 LXi

• 4 týdny později...
  • Autor

Tak ma napadlo: nemohlo by byť poškodené tesnenie pod hlavou ..?? V zmysle , že tlak sa tlačí do vody a to ju vytláča cez nádobku- poistný ventil ..???Už ma nebaví kupovať Cinol ....

Hore v telese termostatu je snímač teploty.Pri studenom motore ho vytiahni(predtým vysun plastovy držiak čidla).V otvore po čidle sa da pozrieť,či nieje rozpadnutý termostat.Pokiaľ bude v poriadku tak ti ostáva jedine-výmena tesnenia pod hlavou.

• Autor

Vyskúšam a podám hlásenie - ako to dopadlo .... Vďaka !

1.9. Termostat je kompletný, ale pre istotu som ho vymenil . Pojazdím

a porovnám, či sa nezlepšilo. Predsa len tesnenie pod hlavou je podstatne

viac práce a naviac si na to sám netrúfam ....

Upraveno od alex42

• 4 týdny později...
  • Autor

Srdečne zdravím !

Tak som vymenil termostat, a samozrejme aj jeho tesnenie . Všetko ostalo pri starom.

ˇUdajne je nejaký tester, ktorým sa dá odmerať prítomnosť tuším CO v kvapaline -

teda ak by bola nejaká trhlinka na tesnení pod hlavou valcou, tak by to vedelo odmerať.

Neviete, ako sa to volá ?

• 3 týdny později...
  • Autor

Ako záver len dodám, že po výmene tesnenia pod hlavou válcou sa nič nezmenilo, v kvapaline CO nekolo namerané , a problém je teda jedine možný v pripchatom chladiči . Cez týždeň skúsim nejaký na skúšku zohnať ,a ak by to bolo niečo iné , dám informáciu.

• Autor

Tak chladič je vymenený, a teplota je OK !

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.