Přejít na obsah

Schválení Alu kol

Miha77

Doporučené příspěvky

tak to prej nni ,pojištovně do toho nic  neni jaké tam máš kola

No nevim, nemam to ověřený, ale v podstatě jde o vozidlo nezpůsoblié k provozu. To je něco jako když budeš mít sjetý gumy pod 1,6mm tak taky nazdar. Ale říkám to je tak ze 4 ruky... Vem si to tak jestli by si prošel STK s těma 17"? Já teda prošel STK s Fávem ze 14" 175/60. A měl jsem v lehkej závadách napsáno tušim 408kola disky... :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

něco k pobavení ..............

Dobrý den,

s použitím litého kola 1U0601025P F9E/RS 7J-17/ pro Škoda Octavia 1U nesouhlasíme, kromě Octavia RS pro které je určeno a schváleno. Proto nemůžeme vystavit typový list.

Technicky odzkoušené a schválené alternativní rozměry kol jsou uvedeny v TP konkrétního vozidla, vystaveném firmou Škoda. Z těchto důvodů nevystavujema typové listy.

S pozdravem

Jiří Vašina

Typové zkoušky a technické předpisy,

patenty, licence a ochranné známky

* Škoda Auto a.s., Tř. V. Klementa 869

293 01 Mladá Boleslav

* +420-326-8-15307

7 +420-326-8-49339

* mailto:jiri.vasina@skoda-auto.cz -_-:D

Odkaz ke komentáři

Jiří Vašina

Typové zkoušky a technické předpisy,

patenty, licence a ochranné známky

* Škoda Auto a.s., Tř. V. Klementa 869

293 01 Mladá Boleslav

* +420-326-8-15307

7 +420-326-8-49339

* mailto:jiri.vasina@skoda-auto.cz -_-:D

Jo jo pan Vašina s tím sem si dopisoval taky... Ze stejnym výsledkem... :smich::smich:

Odkaz ke komentáři

Jo jo pan Vašina s tím sem si dopisoval taky... Ze stejnym výsledkem... :smich::smich:

rvidentně nějakej wocas kerej ma v pazouře štempl s nápisem zamítá se a nic jinýho neumí :doh kokotov hadra sem netušil že i ve Škoda Auto a.s. zaměstnávají takový paka :disgust:

Odkaz ke komentáři

Jo jo pan Vašina s tím sem si dopisoval taky... Se stejnym výsledkem...  :smich:  :smich:

Evidentně nějakej wocas kterej má v pazouře štempl s nápisem zamítá se a nic jinýho neumí :doh kokotov hadra sem netušil že i ve Škoda Auto a.s. zaměstnávají takový paka :disgust:

Když s tím nesouhasí, tak ať drží hubu a jde do pi.e. Asi tomu čurá...i napíšu, že příští mé auto bude jedině Skodovka, když se neumí k zákazníkům chovat a nevyjdou vstříc. Ať si to v Německu zjistí jaké rozměry kola jsou technicky možné, když to nemají odzkoušené. Kur.a, když je to konstrukčně možné, odzkoušené a v Něměcku jsou povoleny až 19" kola, disky nejsou vyrobeny tzv. na "koleni" a mají příslušný certifikát TUV, tak je to snad jedno kdo tam jaké kola má. Stejně je to postavené na hlavu. To jako pokaždé když změním disky, tak je budu zapisovat do TP pořad dokola? Jednou 7x17", podruhé 7,5x17" a potřetí 8x17"? :doh

Odkaz ke komentáři

Jo jo pan Vašina s tím sem si dopisoval taky... Ze stejnym výsledkem...  :smich:  :smich:

rvidentně nějakej wocas kerej ma v pazouře štempl s nápisem zamítá se a nic jinýho neumí :doh kokotov hadra sem netušil že i ve Škoda Auto a.s. zaměstnávají takový paka :disgust:

Ja jsem se spise nesetkal jeste s nepakem ve Skodovce! :disgust:

Odkaz ke komentáři

nevim o co vám jde ,ale pro případ kdy výrobce je proti ,tak je tu varianta s typovým listem a je vše v pohodě ,teda jestli nenarazíte na úředníka jako jsem narazil já ,zrovna jdu znovu na odbor dopravy ,tak dám vědět co a jak

No právě, vyrobce vozidla od toho dává ruce pryč, a schvaluje to jinej čičmunda, ale když narazíš na blbce jako ty tak je to pak těžký a stojí to nervy a čas...

Odkaz ke komentáři

tak jsem se vrátil z odboru dopravy.Budu vám něco vyprávět .Jedu si takhle ráno do práce (dneska) a zastavěj mě policajti no a řiká ," pane ty kola co tam máte (17") to neni dle techničáku " a já protože zrovna jsem jel z odboru dopravy a měl jsem techničák vedle sebe tak jsem mu řekl e ty kola mam zapsaný .On nevěřil a tak jsem mu řekl že mu to mohu ukázat protože mam techničák u sebe .Tak jsem mu ho jako největší machr dal řikal jsem si jak ho setřu .Kouknul do něj a řekl ,tak to máte za 500,- kč protože ty kola tam zapsaný nejsou .Kouknu do TP a ten magor na odboru dopravy mi zapsal toto : alternativní pneu,rozměry dle typového listu-215/45 R17, 225/45 R17 ,ale disky nikde .Tak mě pustil ,ještě jsme se tomu zasmáli a řek at si to nechám opravit . Tak to už fakt nevim ,odpoledne tam musim znova a toho ouřadu něčim trefim

Odkaz ke komentáři

tak jsem se vrátil z odboru dopravy.Budu vám něco vyprávět .Jedu si takhle ráno do práce (dneska) a zastavěj mě policajti no a řiká ," pane ty kola co tam máte (17") to neni dle techničáku " a já protože zrovna jsem jel z odboru dopravy a měl jsem techničák vedle sebe tak jsem mu řekl e ty kola mam zapsaný .On nevěřil a tak jsem mu řekl že mu to mohu ukázat protože mam techničák u sebe .Tak jsem mu ho jako největší machr dal řikal jsem si jak ho setřu .Kouknul do něj a řekl ,tak to máte za 500,- kč protože ty kola tam zapsaný nejsou .Kouknu do TP a ten magor na odboru dopravy mi zapsal toto : alternativní pneu,rozměry dle typového listu-215/45 R17, 225/45 R17 ,ale disky nikde .Tak mě pustil ,ještě jsme se tomu zasmáli a řek at si to nechám opravit . Tak to už fakt nevim ,odpoledne tam musim znova a toho ouřadu něčim trefim

:smich::smich::smich: To je jak z nějakého špatného filmu. No to mě poser. Se ho zeptej jak máš na 15" ráfky narvat 17" pneu :smich::smich:

Odkaz ke komentáři

Ty jo :o a pak že vražda je nemorální čin :disgust::angry::aggressive:

Odkaz ke komentáři

tak už je to hotovo HURÁ A POZOR MAM TAM NAPSÁNO PŘESNĚ TOTO

19.04.06 ALTERNATIVNÍ PNEU,ROZMĚRY DLE TYPOVÉHO LISTU

215/45 R17,225/45 R17

19.04.06 8,0J X 17 H2

To znamená že tam můžu dát jakýkoli kola 17" ( tak to dopadne kdýž úředník neví co má dělat ,a dělá práci na hovno ) ,ale to mě vůbec navadí

Odkaz ke komentáři

215/45 R17,225/45 R17

19.04.06 8,0J X 17 H2

To znamená že tam můžu dát jakýkoli kola 17" ( tak to dopadne kdýž úředník neví co má dělat ,a dělá práci na hovno ) ,ale to mě vůbec navadí

Tak to GRATULUJU!!!! Mít nervy s úředním šimlem se nakonec vyplatilo. -_-

Odkaz ke komentáři

215/45 R17,225/45 R17

19.04.06 8,0J X 17 H2

Velká gratulace pane -_--_--_--_--_-

Odkaz ke komentáři

Host mirossek

Rovněž velká gratulace, mě to čeká za pár dní, disky jsou objednané, už jsem se před časem na úřadě informoval, zda mi to dopíší do TP a podle toho, jak reagovali, tak to bude taky ,,fuška".

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...