Vytlacil Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Kluci, muezete mi prosim poradit, zda se pro OII dela kozena radicka (ve svetlem provedeni) s 6 rychlostni plaketkou. Pokud ano, nevite prosim cislo dilu? Moc dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 kožená se dělá manuál v barvě ivory. V téhle barvě jen kožená. Co se plakety týče, tak tu si případně můžeš přehodit. Kožené verze jsou všechny tvarově stejné a systém zácvaků plakety je tedy také stejný a plaketa je velikostně také stejná. Málem bych zapoměl,i PUR verze má stejnou plaketu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 je to tahle na obr. a kompletuje(potahuje kůží, montuje na pytel) je Eissmann Automotive v Boru u Tachova http://www.eissmann.de/content/english/sta...herepublik.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 moje zkusenosti s tou to plaketkou jsou spatne...rychle se to odiralo...treba je nejaka zmena ale minule to sem jezdil s 77kw jednou z pravnich o2 a bylo to sedreny po 30t kilometrech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 moje zkusenosti s tou to plaketkou jsou spatne...rychle se to odiralo...treba je nejaka zmena ale minule to sem jezdil s 77kw jednou z pravnich o2 a bylo to sedreny po 30t kilometrech no Hensel ji měl taky během 1/2 roku ošoupanou, jeho plaketa byla vyrobena tuším 6/04(je to vyznačený vespod plakety). Já mám v autě plaketu z 2/04, mám ji tam možná už skoro rok(už si nepamatuju) a pořád naprosto stejná. Ale to je nějaká ještě předsériová(šestikvalt), kterou jsem vydoloval od Úlovce z Eissmanna Lupnul jsem to do kouličky co jsem sbalil rovnou u karuselu a šup s tím do auta mám ještě takovéto plakety. ta nalevo je octII, zbytek fab. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.