Vytlacil Vloženo 5. Duben 2006 Vloženo 5. Duben 2006 Kluci, muezete mi prosim poradit, zda se pro OII dela kozena radicka (ve svetlem provedeni) s 6 rychlostni plaketkou. Pokud ano, nevite prosim cislo dilu? Moc dekuji. Citovat
TomasB Vloženo 5. Duben 2006 Vloženo 5. Duben 2006 kožená se dělá manuál v barvě ivory. V téhle barvě jen kožená. Co se plakety týče, tak tu si případně můžeš přehodit. Kožené verze jsou všechny tvarově stejné a systém zácvaků plakety je tedy také stejný a plaketa je velikostně také stejná. Málem bych zapoměl,i PUR verze má stejnou plaketu. Citovat
TomasB Vloženo 5. Duben 2006 Vloženo 5. Duben 2006 je to tahle na obr. a kompletuje(potahuje kůží, montuje na pytel) je Eissmann Automotive v Boru u Tachova http://www.eissmann.de/content/english/sta...herepublik.html Citovat
vittorio Vloženo 6. Duben 2006 Vloženo 6. Duben 2006 moje zkusenosti s tou to plaketkou jsou spatne...rychle se to odiralo...treba je nejaka zmena ale minule to sem jezdil s 77kw jednou z pravnich o2 a bylo to sedreny po 30t kilometrech Citovat
TomasB Vloženo 6. Duben 2006 Vloženo 6. Duben 2006 moje zkusenosti s tou to plaketkou jsou spatne...rychle se to odiralo...treba je nejaka zmena ale minule to sem jezdil s 77kw jednou z pravnich o2 a bylo to sedreny po 30t kilometrech no Hensel ji měl taky během 1/2 roku ošoupanou, jeho plaketa byla vyrobena tuším 6/04(je to vyznačený vespod plakety). Já mám v autě plaketu z 2/04, mám ji tam možná už skoro rok(už si nepamatuju) a pořád naprosto stejná. Ale to je nějaká ještě předsériová(šestikvalt), kterou jsem vydoloval od Úlovce z Eissmanna Lupnul jsem to do kouličky co jsem sbalil rovnou u karuselu a šup s tím do auta mám ještě takovéto plakety. ta nalevo je octII, zbytek fab. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.