Přejít na obsah

Potřebuji poradit

Vytlacil

Doporučené příspěvky

kožená se dělá manuál v barvě ivory. V téhle barvě jen kožená. Co se plakety týče, tak tu si případně můžeš přehodit. Kožené verze jsou všechny tvarově stejné a systém zácvaků plakety je tedy také stejný a plaketa je velikostně také stejná. Málem bych zapoměl,i PUR verze má stejnou plaketu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

moje zkusenosti s tou to plaketkou jsou spatne...rychle se to odiralo...treba je nejaka zmena ale minule to sem jezdil s 77kw jednou z pravnich o2 a bylo to sedreny po 30t kilometrech

no Hensel ji měl taky během 1/2 roku ošoupanou, jeho plaketa byla vyrobena tuším 6/04(je to vyznačený vespod plakety). Já mám v autě plaketu z 2/04, mám ji tam možná už skoro rok(už si nepamatuju) a pořád naprosto stejná. Ale to je nějaká ještě předsériová(šestikvalt), kterou jsem vydoloval od Úlovce z Eissmanna :D Lupnul jsem to do kouličky co jsem sbalil rovnou u karuselu a šup s tím do auta :smich:

mám ještě takovéto plakety. ta nalevo je octII, zbytek fab.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...