Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Kluci, muezete mi prosim poradit, zda se pro OII dela kozena radicka (ve svetlem provedeni) s 6 rychlostni plaketkou. Pokud ano, nevite prosim cislo dilu? Moc dekuji.

kožená se dělá manuál v barvě ivory. V téhle barvě jen kožená. Co se plakety týče, tak tu si případně můžeš přehodit. Kožené verze jsou všechny tvarově stejné a systém zácvaků plakety je tedy také stejný a plaketa je velikostně také stejná. Málem bych zapoměl,i PUR verze má stejnou plaketu.

moje zkusenosti s tou to plaketkou jsou spatne...rychle se to odiralo...treba je nejaka zmena ale minule to sem jezdil s 77kw jednou z pravnich o2 a bylo to sedreny po 30t kilometrech

moje zkusenosti s tou to plaketkou jsou spatne...rychle se to odiralo...treba je nejaka zmena ale minule to sem jezdil s 77kw jednou z pravnich o2 a bylo to sedreny po 30t kilometrech

no Hensel ji měl taky během 1/2 roku ošoupanou, jeho plaketa byla vyrobena tuším 6/04(je to vyznačený vespod plakety). Já mám v autě plaketu z 2/04, mám ji tam možná už skoro rok(už si nepamatuju) a pořád naprosto stejná. Ale to je nějaká ještě předsériová(šestikvalt), kterou jsem vydoloval od Úlovce z Eissmanna :D Lupnul jsem to do kouličky co jsem sbalil rovnou u karuselu a šup s tím do auta :smich:

mám ještě takovéto plakety. ta nalevo je octII, zbytek fab.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.