snike Vloženo 5. Duben 2006 Vloženo 5. Duben 2006 Tak včera jsem se byl v Lipsku na autosalonu a musím napsat, že se mi tam docela líbilo. A co vy? Byl jste tam někdo a jak se tam líbilo vám? Citovat
FUGAS Vloženo 7. Duben 2006 Vloženo 7. Duben 2006 Já jsem tam byl letos už podruhý a můžu potvrdit, že to stojí za to. Konečně jsem si na vlastní oči pořádně prohlédnul Roomstera. Citovat
Crake Vloženo 7. Duben 2006 Vloženo 7. Duben 2006 Ja byl v Zeneve, takze Lipsko jsem si uz odpustil.... Citovat
Diamant Vloženo 7. Duben 2006 Vloženo 7. Duben 2006 A čo všetko tam Škoda vystavovala a prípadne sú niekde fotky? Citovat
FUGAS Vloženo 7. Duben 2006 Vloženo 7. Duben 2006 Diamant: Upřímně expozici fábií, octávií a suberbů jsem si neprohlížel, protože ty znám - prohlédnul jsem si pouze OII RS, od které tam byl liftback i combi. Nejvíc mě logicky zajímal Roomster, od kterého tam byly 4 kusy v různých barvách, výbavách a motorizacích. Já jsem si prohlížel (a zkoušel sedat) do té nejlevnější verze (alá junior s motorem HTP) a potom do jedné z nejdražších variant s motorem 1,6, sportovními sedačkami a tříramenným volantem. Jinak můj dojem z Roomstera byl dobrý až na tu levnou verzi s tvrdými plasty. Citovat
peterka Vloženo 16. Duben 2006 Vloženo 16. Duben 2006 Tady je pár foto...POLIZEI Porsche v tuningu , 370 PS...no coment. Citovat
peterka Vloženo 16. Duben 2006 Vloženo 16. Duben 2006 Některé vozy se nedají s Fabií srovnávat.... Citovat
BENY Vloženo 17. Duben 2006 Vloženo 17. Duben 2006 Tady je pár foto...POLIZEI Porsche v tuningu , 370 PS...no coment. simir a manas to hovado Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.