martincz Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 Zdravym všechny kluci neporadily by jste mi jak bych zjistil skutečnost najetych kilometru a jak a kdy naposledy bylo auto servisovane abych nemusel ject do servisu a zbytečně platit určitě existuji nejake stranky Děkuji za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 ked si kupil ojazdene auto a nevies kolko mas najazdene a kedy bolo co mene tak urcite vymen hned rozvody, olej , vsetky filtre a asi aj sviecky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 Zdravym všechny kluci neporadily by jste mi jak bych zjistil skutečnost najetych kilometru a jak a kdy naposledy bylo auto servisovane abych nemusel ject do servisu a zbytečně platit určitě existuji nejake strankyDěkuji za odpovedi Já tohle udělal u našeho služebního vozu, který se tak nějak různě servisoval....a kompletní prohlídka s vyjetím protokolu závad a doporučení oprav stála 540,-Kč.........a vím na čem jsem..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martincz Vloženo 11. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 dekuji vam moc uz se na tom pracuje mam 1,6 55kw r.v.99 octavii me se prave zda ze na ten rok je to malo najeto jestli nekdo neubral mam 125000km co jsem koukal neni to ani bourane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 dekuji vam moc uz se na tom pracuje mam 1,6 55kw r.v.99 octavii me se prave zda ze na ten rok je to malo najeto jestli nekdo neubral mam 125000km co jsem koukal neni to ani bourane ja mam ten isty motor, mam r.v. 97 a mam najazdene 142 000km , nie kazdy urobi za rok 100 000, kilometre mozes zhruba poznat podla opotrebovania, napr. volantu, pedalov a aj sedacky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.