radopd Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 Ahojte mám problémy s elektrikou pri rozbiehaní a točení servom mi preblikuje elektrika a je počuť taký zvuk ako jemne ťukanie akoby sa niekde opalovali kontakty a klesnú aj otáčky na 500.Mám pocit žeby to mohol byť nejaký zlý kontak. poradte prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 Octavia I má mechanicky servo nevde do něj žádný drát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radopd Vloženo 23. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 Octavia I má mechanicky servonevde do něj žádný drát neviem či je to servom ale pri rozjazdoch sťahuje elektriku a je počuť to drnčanie a ručičky na tachmetre sa klepú ako pri infarkte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.