ttc1 Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 (editace) Da se otestovat funkčnost jednotlivych tlačítek na MF volantu. Umím otestovat obě páčky pod volantem, ale nenašel jsem jak testnout tlačítka na volantu. Dik za pomoc Pozn.: Kabel a SW mám Editováno: 25. Srpen 2009, autor: ttc1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttc1 Vloženo 7. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2009 Opravdu nikdo nedokaze pomoct. Nefunguji mi 2 talcitka, volant je dodelavany a nevim jak overit jestli je to tlacitky, nebo nekde jinde.... Ostatni tlacitka bez problemu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 jaká tlačítka ti nejdou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttc1 Vloženo 8. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2009 nejede rolovatko nahoru a dolu napravo - dle navodu ma pohybovat polozkami PP (nemam maxidot) na zmacknuti rolovatka se vsak prepinaji pameti PP leva strana ovlada radio v plnem rozsahu testoval jsem vsechny kombinace programovani RJ podvolantem, u pokusu naprogramovat primo MF volant odmitlo vsechno jako kod mimo rosah. Mj. kdyz nastavim ze ten MF volant je bez HF, tak prave rolovatko zmacknutim provede MUTE na radiu. Pokud nastavim ze je s HF tak ni nedela (ale nemam origo HF). Potreboval bych vedet jestli neni nekde v merenych hodnotach moznost stejna jako je pro packy tam se primo pise volena funkce.... Jen nevim jak to u volantu najit, zkousky naslepo selhaly.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.