Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
nikdo mi neublizil a necitim se napadena (tohle se me netyka) - od vas urcite ne... a tebe borgu mam u prdele  :D

není nad milé teplé lidské slovo ::' Ta Tvoje ještě do takových výšin nedorostla tak si ji můžeš maximálně vylízat až na morkovou kost B):smich::smich::smich:

:smich::smich::smich::smich::smich::smich:

to se poseru to je nářez :smich::smich::smich:

Vloženo
nikdo mi neublizil a necitim se napadena (tohle se me netyka) - od vas urcite ne... a tebe borgu mam u prdele  :D

není nad milé teplé lidské slovo ::' Ta Tvoje ještě do takových výšin nedorostla tak si ji můžeš maximálně vylízat až na morkovou kost B):smich::smich::smich:

:smich::smich::smich::smich::smich::smich:

Vloženo
kua me to dnes v te praci nebavi

Tě to Jiří nebaví nějak často co? gratulejšn k 10k -_--_--_--_- ::'

protoze jsem ted v praci o rana do vecera a je blba prace :(

Vloženo
protoze jsem ted v praci o rana do vecera a je blba prace :(

chápu, tak naštěstí si momentálně na tohle fakt stěžovat nemůžu, makám furt jak šroub a hlavně mě to nenudí.O to méně stíhám nakouknout sem. ;)

Vloženo
chápu, tak naštěstí si momentálně na tohle fakt stěžovat nemůžu, makám furt jak šroub a hlavně mě to nenudí.O to méně stíhám nakouknout sem. ;)

ja tady delam furt ale na dost veci musim cekat nez se udela :(

Vloženo

ja tady delam furt ale na dost veci musim cekat nez se udela :(

no to nám též, a přímo nesníším, když jsem závilý na někom kdo je ještě navíc neschopnej a brzdí akorát práci mě - to je děsnej hnuj. <_<

Vloženo
no to nám též, a přímo nesníším, když jsem závilý na někom kdo je ještě navíc neschopnej a brzdí akorát práci mě - to je děsnej hnuj. <_<

ja myslel...ze treba kdyz chystam nejaky pc nebo na servrech neco delam...tak kolikrat pustis nejakou instalaci nebo tak neco a proste cekas :(

Vloženo
ja myslel...ze treba kdyz chystam nejaky pc nebo na servrech neco delam...tak kolikrat pustis nejakou instalaci nebo tak neco a proste cekas :(

jo to je hodně ubíjející <_< to Ti fakt nezávidím

Vloženo
neznám nikoho z PC branže kdo by instalačky dělal nějak extra rád.

se nedivim :( pakarna

Jj souhlasim, a nejlepsi jsou takovi ti borci, co chtej na 486 nainstalovat XP :smich: a to co nejrychleji a tak za 5 Kc,-. :aggressive::aggressive:

Vloženo (editace)
hmm koukám zase novinka RS bez lišty..2900,- ...ale laminát :disgust:

zajímavé,tead až na ten laminát :huh:<_<

Editováno: , autor: Borg
Vloženo
bré odploledne :p  :D  -_-  -_-

Jo hustý tak to se budu taky tak vymlouvat. Jiříku mám nabouraný autí

přivez nějakou lepicí pásku. :(

něco tam mám ;) zdar Míro :D-_-

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...