Sejis Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 Pěkný to mi taky přišlo, ješte je dobrá Guinessova kniha retardů a Syn lovce nedvědů. Nj rání ptáče dál doskáče.... jo mám to taky všechno ,to se někdo nudí ,ale dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 jo mám to taky všechno ,to se někdo nudí ,ale dobrý ještě chybí Kája Mařík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 ááále tak nějak unaven ze všeho jel bych do pryč,třeba Seychelly na měsíc tak az pojedes tak rekni budu ti delat jedno zavazadlo taky jsem nejakej unavenej ale uz delsi dobu jo dám vědět až se domluvím ze Štefánkovou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 jo dám vědět až se domluvím ze Štefánkovou tak jestli tam bude i ona tak to neni co resit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 jo dám vědět až se domluvím ze Štefánkovou tak jestli tam bude i ona tak to neni co resit neboj domluvím to s ní .......jo a ještě beru dvojčata sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 neboj domluvím to s ní .......jo a ještě beru dvojčata sebou v kolik to dnes leti?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 neboj domluvím to s ní .......jo a ještě beru dvojčata sebou a nevíš o čtyřčatech, že bych se taky přidal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 a nevíš o čtyřčatech, že bych se taky přidal nejsou letenky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 nejsou letenky ale sou, jen ty jedeš jako zavazadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 ale sou, jen ty jedeš jako zavazadlo ale taky jedou dvojcata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 ale taky jedou dvojcata No však nám dospělým musí někdo dělat osobní servis Ty budeš dohlížet na to aby nás pokojová služba nerušila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 ale taky jedou dvojcata No však nám dospělým musí někdo dělat osobní servis Ty budeš dohlížet na to aby nás pokojová služba nerušila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 pro Bauího mám taky dvojčata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 jak chcete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 pro Bauího mám taky dvojčata aspoň ho nerozmáčknou vnadama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 pro Bauího mám taky dvojčata aspoň ho nerozmáčknou vnadama a nebo tyhle to je jiný kafééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 jsem si rikal ze tady jsou mozna i kamaradi ale vubec ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 a nebo tyhle to je jiný kafééé Jiří, neblázni, to by nám bauiho umačkaly jak přezrálý rajče : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 jsem si rikal ze tady jsou mozna i kamaradi ale vubec ne ale jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 NEJSOU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 a nebo tyhle to je jiný kafééé Jiří, neblázni, to by nám bauiho umačkaly jak přezrálý rajče : a myslíš ,že by dopadl asi takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 a myslíš ,že by dopadl asi takhle no asi tak nějak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 NEJSOU jsou a hle kolik jich jé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 to víš že jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 tak co jé hoší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky