FRANK Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 Zdarec borci, jak je při pátečním odpoledni? mooooc prace blbneš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 Zdarec borci, jak je při pátečním odpoledni? mooooc prace blbneš? bohuzel ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 Zdarec borci, jak je při pátečním odpoledni? mooooc prace blbneš? to většinou bývá v pátek a ještě kdyžm á jít člověk za 5 minut dom tak všichni všechno rychle potřebují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 to většinou bývá v pátek a ještě kdyžm á jít člověk za 5 minut dom tak všichni všechno rychle potřebují presne tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 to většinou bývá v pátek a ještě kdyžm á jít člověk za 5 minut dom tak všichni všechno rychle potřebují presne tak znám ze zkušenosti. Dneska taky.Ale naštěstí jsem už doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 to většinou bývá v pátek a ještě kdyžm á jít člověk za 5 minut dom tak všichni všechno rychle potřebují presne tak tak to je potřeba rázně všem vysvětlit, že co nestihli v týdnu, to už teď nedoženou a poslat je....k šípku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 Zdar jak svina No panove, ja tu byl tenhle tyden 1x do 19:30, 2x do 17:30 a ve stredu do 20:45. A ted si stezujte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 to většinou bývá v pátek a ještě kdyžm á jít člověk za 5 minut dom tak všichni všechno rychle potřebují presne tak tak to je potřeba rázně všem vysvětlit, že co nestihli v týdnu, to už teď nedoženou a poslat je....k šípku já jim to už vysvětloval od rána ale to nepomohá, ale šahnout na peníze to hodně pomáhá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 ....a ja už jsem doma z worku :p -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 to většinou bývá v pátek a ještě kdyžm á jít člověk za 5 minut dom tak všichni všechno rychle potřebují presne tak znám ze zkušenosti. Dneska taky.Ale naštěstí jsem už doma u me bohuzel nejak moc casto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 to většinou bývá v pátek a ještě kdyžm á jít člověk za 5 minut dom tak všichni všechno rychle potřebují presne tak tak to je potřeba rázně všem vysvětlit, že co nestihli v týdnu, to už teď nedoženou a poslat je....k šípku kdyz vim ze je to jasne nekoho chyba tak to neresim ale nekdy to opravdu nejde odlozit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 ....a ja už jsem doma z worku :p -_- neprud voe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIRBE Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 Pekne pracovni odpoledne Uz aby sme vypadli na Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 ...ale nekdy to opravdu nejde odlozit je mi to jasný, plně chápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 ....a ja už jsem doma z worku :p -_- a já dnes vůbec nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 Zdar jak svina No panove, ja tu byl tenhle tyden 1x do 19:30, 2x do 17:30 a ve stredu do 20:45. A ted si stezujte Nikdo na tom neni lip? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 á všichni už jsou asi doma jenom já jsem v práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 koukám Luban číhá za rohem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 zase vzali všuci kramle banda nezvedená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 Bry vecer mladezi ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 Bry vecer mladezi ! zdar stařešino : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 Bry vecer mladezi ! zdar stařešino : Hele hele ... .... kde se vsichni flakaj ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 Hele hele ... .... kde se vsichni flakaj ? čert ví, kde je jim konec, zas někde chlastaj nebo š*kaj : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 Hele hele ... .... kde se vsichni flakaj ? čert ví, kde je jim konec, zas někde chlastaj nebo š*kaj : Sukani je pro decka, dospeli chlastaj !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 tož to raději budu děcko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky