Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

jééé trpaslík,to zas budou kecy za tapetování :p:smich:

jééé trpaslík,to zas budou kecy za tapetování :p:smich:

:smich::smich::smich::smich::smich:

hmm tady je zase plno

hmmm, vsimam, ze i dvere sly tezko otevrit, jak jsou uz zarezle tim jak sem nikdo nechodi :smich:

hmmm, vsimam, ze i dvere sly tezko otevrit, jak jsou uz zarezle tim jak sem nikdo nechodi :smich:

jj nikomu se sem moc nechce

hmm tady je zase plno

Zdar jak sviňa Jene -_--_--_--_-

hmm tady je zase plno

Zdar jak sviňa Jene -_--_--_--_-

-_--_--_--_- salam alejkum

Hele Pražáci,dnes jsem byl u vás a kur-oval jsem až hrůza.U Míráku na Anglické v poledne 5,venku u aut mi pal.pc ukazoval 32.ještě že je klima

Hele Pražáci,dnes jsem byl u vás a kur-oval jsem až hrůza.U Míráku na Anglické v poledne 5,venku u aut mi pal.pc ukazoval 32.ještě že je klima

njn to víš my musíme mít vždy něco extra..no já taky dnes hodně jezdil a nejvyšší jsem si všiml asi 27,5

heh ::'

jj nikomu se sem moc nechce

no jo, nemate tu zadne atraktivni "zbozi" tak se nesmite divit ;)

ja dneska s teplotou v pohode - pouzila jsem jine spoje nezli auti :p

Zdravim.

Ale před čtvrtou někdo na P-1 zhasul a vypadalo to že se budou čerti ženit.

dobré ráno .... dnes má svátek Kryssar tak Járo vše nej -_--_--_-

jinak pro mě dnes není moc dobré bo po včerejšku lítání po nemocnici s Lu mi volala v 01:30 a říkala, že jede do nemocnice :o že prej z ní teče krev ...jela s ní moje mamka, )protože jsem měl noční), pak mi za hodinu volala, že k porodu to není, ale že si jí tam musí nechat nejsem moc vyspalej a moc si přeju ať je všechno v pořádku :huh::huh:

dobré ráno .... dnes má svátek Kryssar tak Járo vše nej -_--_--_-

jinak pro mě dnes není moc dobré bo po včerejšku lítání po nemocnici s Lu mi volala v 01:30 a říkala, že jede do nemocnice :o že prej z ní teče krev ...jela s ní moje mamka, )protože jsem měl noční), pak mi za hodinu volala, že k porodu to není, ale že si jí tam musí nechat nejsem moc vyspalej a moc si přeju ať je všechno v pořádku :huh::huh:

Táke přeji dobré ráno, i pro mě moc dobrý den nečeká - dnes a zítra mám praktickou maturitní zkoušku, ježiš jak já su nervozní :o:blink:

Dobré ránko všem -_--_--_--_-

Honzíku - to bude v poho neboj vše se podaří. ;)

dobré ráno všem ;)-_-

breee ranko :) Ivance preji vse nej nej nej k narozeninam - gripen by mel promaznout sroubky, kdyz je o ten rok zas starsi :smich::p a hensliku, ty bud v klidu a Lu taky - vse bude v pohode, uvidis ;) jen at Lu uz radeji moc nic nedela a lezi - je to vopruz, ale da se to vydrzet :)

Nazdaaaar a dobre rano vsem, Jarouskum vse nej k svatku a Honzikovi drzim palecky at to dobre dopadne. ;);)

zdravím Lubana a Kačku :D-_-

a tak to ja zdravim Lubana a Sejise :) ahojky panove ;) jak se mame?? :p

a tak to ja zdravim Lubana a Sejise :) ahojky panove ;) jak se mame?? :p

jako každý den po ránu :( a ještě se pokazilo počasí :(:( a na prodloužený víkend prý žádný tuzex ;):(

a co ty uličnice :D

• Autor

bre rano ;)

jako každý den po ránu :( a ještě se pokazilo počasí :(:( a na prodloužený víkend prý žádný tuzex ;):(

a co ty uličnice :D

pocaso tady na vrchu je celkem v pohode :) zatiiim :p ja - no vse v pohode Jiriku :)

ahoj Baui...

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.