Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
799B??Tak 800-1000.chceš ji?jedna se mi válí

Tak to nemam tucha, já mám s alarmem a potřeboval bych dle MartinaRS bez Alarmu abbych si tam mohl dat jinej.

Jaký máš rok výroby??Klidně ti ji vyměním.

Vloženo
2 Sijis: jaký bodlo já jen nevím kde to je přesně a GPS nemám. Budu mít jen vytisklou mapku.

tak si dáme někde sraz :) teda podle toho kdy jedeš :unsure::D

Vloženo

Kupovali ste nekdo RS interier?

Mam ted moznost mit RS interier i se stropem, tapecama, krytem radicky a rucky atd. r.v.03 za 17tis. prej v dobrem stavu, je to slusna cena?

Vloženo

Mam ted moznost mit RS interier i se stropem, tapecama, krytem radicky a rucky atd. r.v.03 za 17tis. prej v dobrem stavu, je to slusna cena?

úměrná cena.pokud je to komplet,tak za to se prodává RS ,nebo LK

Vloženo

Jo je i s kozenou leketkou, a sedacky sou s bagy a vyhrevy, ale to mela asi kazda ORS, no jsem fakt nacatej ;):(

Vloženo

Jo je i s kozenou leketkou, a sedacky sou s bagy a vyhrevy, ale to mela asi kazda ORS, no jsem fakt nacatej ;):(

tak neváhej a ber :D já zhruba dával tolik za LK :)

Vloženo

Ahoj sejdo a Jiriku :) tady je tedy poradne teplo, na teplomer jak me pere slunicko tak je 32 °C no to zas bude den...

Vloženo
Ahoj sejdo a Jiriku :) tady je tedy poradne teplo, na teplomer jak me pere slunicko tak je 32 °C no to zas bude den...

No na 32°C si doufam jeste pockame, vedra nemusim, pokud by se dalo pri 25°C koupat a opalovat byla by to pro me idealni teplota ;)

Vloženo
799B??Tak 800-1000.chceš ji?jedna se mi válí

Tak to nemam tucha, já mám s alarmem a potřeboval bych dle MartinaRS bez Alarmu abbych si tam mohl dat jinej.

Jaký máš rok výroby??Klidně ti ji vyměním.

10/2002

Vloženo
ospalá :unsure: ty sem ke mě vidíš :o ... :D:D:D

čáágo dˇablajs :D-_-

To víš Jiříku sem informován a navíc u nás byl zk*rvenej Majales, takže rachot až do pul jedný :disgust:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...