Host Guest Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 nejakej problem?? Ty si muj problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 ještě nevím, co navrhuješ ja jsem zvazovala a stale zvazuju pirelli zero nero - vysly v nejakych testech celkem obstojne jak na sousi tak na mokru, ale u me je jeste ten problem, ze zvazuju 17ky jinak ty co jsem na tom mela ja - turanzy, byly taky fajn a hlavne jsou levnejsi jak ty pirelky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 nejakej problem?? Ty si muj problem tak to je ale asi fakt desne velkej problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 dobre odpoledne...tak dimi nakonec jsem vcera pres to brno projizdel pred 7...skoda mohl jsem je vzit...jsem jsem octu kombajna uplne prazdnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 ještě nevím, co navrhuješ ja jsem zvazovala a stale zvazuju pirelli zero nero - vysly v nejakych testech celkem obstojne jak na sousi tak na mokru, ale u me je jeste ten problem, ze zvazuju 17ky jinak ty co jsem na tom mela ja - turanzy, byly taky fajn a hlavne jsou levnejsi jak ty pirelky... zvažuji Michelin Pilot Primacy .... nebo Pirelli P7 ... uvidime, treba tam nakonec bude uplně něco jiného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 dobre odpoledne...tak dimi nakonec jsem vcera pres to brno projizdel pred 7...skoda mohl jsem je vzit...jsem jsem octu kombajna uplne prazdnou já tam v sedm večer dorazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 já tam v sedm večer dorazil tak to je skody moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 (editace) já tam v sedm večer dorazil tak to je skody moc... 1300 za cestu ... to je mrdat ... a to jsem jel dieselem Editováno: 11. Květen 2006, autor: Dimi-Dimi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 zvažuji Michelin Pilot Primacy .... nebo Pirelli P7 ... uvidime, treba tam nakonec bude uplně něco jiného a kdy budes nasazovat novy koleska?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 zvažuji Michelin Pilot Primacy .... nebo Pirelli P7 ... uvidime, treba tam nakonec bude uplně něco jiného a kdy budes nasazovat novy koleska?? možná, uvidím, jak budou měďáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 zvažuji Michelin Pilot Primacy .... nebo Pirelli P7 ... uvidime, treba tam nakonec bude uplně něco jiného a kdy budes nasazovat novy koleska?? možná, uvidím, jak budou měďáky Se můžeš projet na P7 mam je na auti sou ještě jako nový... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 zvažuji Michelin Pilot Primacy .... nebo Pirelli P7 ... uvidime, treba tam nakonec bude uplně něco jiného a kdy budes nasazovat novy koleska?? možná, uvidím, jak budou měďáky Se můžeš projet na P7 mam je na auti sou ještě jako nový... a jak je hodnotis ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 zvažuji Michelin Pilot Primacy .... nebo Pirelli P7 ... uvidime, treba tam nakonec bude uplně něco jiného a kdy budes nasazovat novy koleska?? možná, uvidím, jak budou měďáky Se můžeš projet na P7 mam je na auti sou ještě jako nový... a jak je hodnotis ty? No můj názor je strašně zavádějící, nemám zkušenosti s tak širokejma kolama, ale řekl bych že se držej velmi slušně jak na suchu tak na mokru. Nejsou moc hlučný a hlavně za cenovku 2320kč/ks to de. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 já tam v sedm večer dorazil tak to je skody moc... 1300 za cestu ... to je mrdat ... a to jsem jel dieselem tak to me mrzi moc...ja jel 1.6combi...v praze plna po hrdlo v brne skoro pulka nadrze pryc...sileny...najel jsem za den asi 1000km a projel jsem 3000 v zivote bych to auto nechtel do baraku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 já tam v sedm večer dorazil tak to je skody moc... 1300 za cestu ... to je mrdat ... a to jsem jel dieselem tak to me mrzi moc...ja jel 1.6combi...v praze plna po hrdlo v brne skoro pulka nadrze pryc...sileny...najel jsem za den asi 1000km a projel jsem 3000 v zivote bych to auto nechtel do baraku vratil jsem se v jednu v noci ... dneska jsem hotovej ... cumim tady do campa a nevim co driv ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 já tam v sedm večer dorazil tak to je skody moc... 1300 za cestu ... to je mrdat ... a to jsem jel dieselem tak to me mrzi moc...ja jel 1.6combi...v praze plna po hrdlo v brne skoro pulka nadrze pryc...sileny...najel jsem za den asi 1000km a projel jsem 3000 v zivote bych to auto nechtel do baraku vratil jsem se v jednu v noci ... dneska jsem hotovej ... cumim tady do campa a nevim co driv ... proc v 1 v noci...vzdyt to mas domu 2 hodky cesty kdyz nejsou problemy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 (editace) já tam v sedm večer dorazil tak to je skody moc... 1300 za cestu ... to je mrdat ... a to jsem jel dieselem tak to me mrzi moc...ja jel 1.6combi...v praze plna po hrdlo v brne skoro pulka nadrze pryc...sileny...najel jsem za den asi 1000km a projel jsem 3000 v zivote bych to auto nechtel do baraku vratil jsem se v jednu v noci ... dneska jsem hotovej ... cumim tady do campa a nevim co driv ... proc v 1 v noci...vzdyt to mas domu 2 hodky cesty kdyz nejsou problemy NO JENZE BYLY ... HODINU A NECO JSME CEKALI NA TOHO CHLAPKA ... NO A PAK JSME MUSELI JIT NA KAFE, BO JSME NEVLADLI ... TOZ TO BYLO 10 HODIN ... PAK JSME SE TROCHU MOTALI PO BRNE, JELIKOZ NAJEZD NA DALNICI SE PREDELAVA ... 22:30 A DAVAJ DOMU, CESTA NA HOVNO ... KAMIONACI UZ ME SEROU ... Editováno: 11. Květen 2006, autor: Dimi-Dimi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 NO JENZE BYLY ... HODINU A NECO JSME CEKALI NA TOHO CHLAPKA ... NO A PAK JSME MUSELI JIT NA KAFE, BO JSME NEVLADLI ... TOZ TO BYLO 10 HODIN ... PAK JSME SE TROCHU MOTALI PO BRNE, JELIKOZ NAJEZD NA DALNICI SE PREDELAVA ... 22:30 A DAVAJ DOMU, CESTA NA HOVNO ... KAMIONACI UZ ME SEROU ... tak to potom jo...jinak kamiony bez komentare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Cus. Bauraku, jak je to s tim prekrytem Milotec?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Cus. Bauraku, jak je to s tim prekrytem Milotec?? budes v chabrech?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 tak to me mrzi moc...ja jel 1.6combi...v praze plna po hrdlo v brne skoro pulka nadrze pryc...sileny...najel jsem za den asi 1000km a projel jsem 3000 v zivote bych to auto nechtel do baraku bauráčku praha brno praha a 1000km ? že ty ses zase kochal ? :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 (editace) tak to me mrzi moc...ja jel 1.6combi...v praze plna po hrdlo v brne skoro pulka nadrze pryc...sileny...najel jsem za den asi 1000km a projel jsem 3000 v zivote bych to auto nechtel do baraku bauráčku praha brno praha a 1000km ? že ty ses zase kochal ? :smich: Baui se rozhodnul, ze se konecne podiva do Drazdan, taxe nedif Editováno: 11. Květen 2006, autor: krysarr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowman Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 nazdárek všici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 nazdárek všici zdra jak sviňa tající muži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowman Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 nazdárek všici zdra jak sviňa tající muži jj zbytky mám v hrníčku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky