baurak Vloženo 12. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 kua me to dnes v te praci nebavi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiklop Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 nikdo mi neublizil a necitim se napadena (tohle se me netyka) - od vas urcite ne... a tebe borgu mam u prdele není nad milé teplé lidské slovo : Ta Tvoje ještě do takových výšin nedorostla tak si ji můžeš maximálně vylízat až na morkovou kost to se poseru to je nářez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 kua me to dnes v te praci nebavi Tě to Jiří nebaví nějak často co? gratulejšn k 10k : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 nikdo mi neublizil a necitim se napadena (tohle se me netyka) - od vas urcite ne... a tebe borgu mam u prdele není nad milé teplé lidské slovo : Ta Tvoje ještě do takových výšin nedorostla tak si ji můžeš maximálně vylízat až na morkovou kost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 kua me to dnes v te praci nebavi Tě to Jiří nebaví nějak často co? gratulejšn k 10k : protoze jsem ted v praci o rana do vecera a je blba prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 protoze jsem ted v praci o rana do vecera a je blba prace chápu, tak naštěstí si momentálně na tohle fakt stěžovat nemůžu, makám furt jak šroub a hlavně mě to nenudí.O to méně stíhám nakouknout sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 chápu, tak naštěstí si momentálně na tohle fakt stěžovat nemůžu, makám furt jak šroub a hlavně mě to nenudí.O to méně stíhám nakouknout sem. ja tady delam furt ale na dost veci musim cekat nez se udela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 chápu, tak naštěstí si momentálně na tohle fakt stěžovat nemůžu, makám furt jak šroub a hlavně mě to nenudí.O to méně stíhám nakouknout sem. ja tady delam furt ale na dost veci musim cekat nez se udela no to nám též, a přímo nesníším, když jsem závilý na někom kdo je ještě navíc neschopnej a brzdí akorát práci mě - to je děsnej hnuj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 no to nám též, a přímo nesníším, když jsem závilý na někom kdo je ještě navíc neschopnej a brzdí akorát práci mě - to je děsnej hnuj. ja myslel...ze treba kdyz chystam nejaky pc nebo na servrech neco delam...tak kolikrat pustis nejakou instalaci nebo tak neco a proste cekas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 ja myslel...ze treba kdyz chystam nejaky pc nebo na servrech neco delam...tak kolikrat pustis nejakou instalaci nebo tak neco a proste cekas jo to je hodně ubíjející to Ti fakt nezávidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 jo to je hodně ubíjející to Ti fakt nezávidím ja sobe taky ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 ja sobe taky ne neznám nikoho z PC branže kdo by instalačky dělal nějak extra rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 neznám nikoho z PC branže kdo by instalačky dělal nějak extra rád. se nedivim pakarna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 neznám nikoho z PC branže kdo by instalačky dělal nějak extra rád. se nedivim pakarna Jj souhlasim, a nejlepsi jsou takovi ti borci, co chtej na 486 nainstalovat XP a to co nejrychleji a tak za 5 Kc,-. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Jj souhlasim, a nejlepsi jsou takovi ti borci, co chtej na 486 nainstalovat XP a to co nejrychleji a tak za 5 Kc,-. no cement Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Nazdar hospodo Bauraku, co nárazník? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Nazdar hospodo Bauraku, co nárazník? bohuzel nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 bré odploledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Nazdar hospodo Bauraku, co nárazník? bohuzel nic... Nedaří se ti sehnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 hmm koukám zase novinka RS bez lišty..2900,- ...ale laminát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 bré odploledne Jo hustý tak to se budu taky tak vymlouvat. Jiříku mám nabouraný autí přivez nějakou lepicí pásku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 bré odploledne dobré dobré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 (editace) hmm koukám zase novinka RS bez lišty..2900,- ...ale laminát zajímavé,tead až na ten laminát Editováno: 12. Květen 2006, autor: Borg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Nedaří se ti sehnat? bohuzel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 bré odploledne Jo hustý tak to se budu taky tak vymlouvat. Jiříku mám nabouraný autí přivez nějakou lepicí pásku. něco tam mám zdar Míro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky