Sejis Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 bré odploledne dobré dobré zdar dˇablajs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 to uz ses tady zas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 to uz ses tady zas já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 to uz ses tady zas já no ty zlato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 to uz ses tady zas já no ty zlato dyk jsem tady až odpoledne jsem přišel po 13hod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 dyk jsem tady až odpoledne jsem přišel po 13hod si delam rid...teda rit..ja uz vlasne ani nevim co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 hoj ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 dyk jsem tady až odpoledne jsem přišel po 13hod si delam rid...teda rit..ja uz vlasne ani nevim co dyk já vím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 hoj ... ahoooooj Dimouši tak vše néééééééééééééééj k narozkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 hoj ... ahoooooj Dimouši tak vše néééééééééééééééj k narozkám Ahoj Jirko ... děkuji, děkuji, děkuji .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 hoj ... ahoooooj Dimouši tak vše néééééééééééééééj k narozkám Ahoj Jirko ... děkuji, děkuji, děkuji .... nz no když už nepřijedeš .tak to pořádně oslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 dyk já vím tak to jsem rad ze me jako rozumis jiriku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 dyk já vím tak to jsem rad ze me jako rozumis jiriku tobě za ty roky vždy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 tobě za ty roky vždy no uz to tady nejakej patek tahneme to je pravda...a to me pripomina jiriku...mame svatek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 tobě za ty roky vždy no uz to tady nejakej patek tahneme to je pravda...a to me pripomina jiriku...mame svatek no to je fakt,čas neúprosně letí .........tak na náš dnešní svátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 no nic jedu opláchnout oktáhijé ...tak zatím,páčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 hoj ... ahoooooj Dimouši tak vše néééééééééééééééj k narozkám Ahoj Jirko ... děkuji, děkuji, děkuji .... nz no když už nepřijedeš .tak to pořádně oslav ja na otočku přijedu, rád vás uvidím ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 no nic jedu opláchnout oktáhijé ...tak zatím,páčko taky potrebuji ale doprdele nic nestiham Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 koukám nikdo nikde tak holt večer v Chabrech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 koukám nikdo nikde tak holt večer v Chabrech Já až zétra Jiříku sem teprve dorazil z hokny a zétra du ještě na tři hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Kdyby náhodou někdo ještě něco chtěl na kolo, tak má poslední možnost dát vědět, týká se to těch co jedou do Chaber. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šakal Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Prajem dobry večer všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Prajem dobry večer všem Též zdravím, tak co už jsi se dostal k té výměně brzd? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowman Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 nazdarek 2 Borg to nemáš co na ... že tu pořád jsi, aby z tebe nebyl nějakej ten ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 nazdarek 2 Borg to nemáš co na ... že tu pořád jsi, aby z tebe nebyl nějakej ten ... Zdar no pořád tu nejsem jen se třeba neodhlašuju, tak to tak vypadá, většinou za celej den pronesu tak tři věty a konec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky