Šakal Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Prajem dobry večer všem Též zdravím, tak co už jsi se dostal k té výměně brzd? Jeste ne pred 5 dnami sa mi zukuslo naftove čerpadlo a preskočil mi rozvodak a vcera som si to bol zobrat a po 86 km znova mi odišlo čerpadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Jeste ne pred 5 dnami sa mi zukuslo naftove čerpadlo a preskočil mi rozvodak a vcera som si to bol zobrat a po 86 km znova mi odišlo čerpadlo. a safra to je nepříjemné, taky sem už tohle řešil nezbyde asi nic jiného než znova udělat rozvody pro zichr za takové situace to člověk neví co dřív Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šakal Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Jeste ne pred 5 dnami sa mi zukuslo naftove čerpadlo a preskočil mi rozvodak a vcera som si to bol zobrat a po 86 km znova mi odišlo čerpadlo. a safra to je nepříjemné, taky sem už tohle řešil nezbyde asi nic jiného než znova udělat rozvody pro zichr za takové situace to člověk neví co dřív jasne pondeli to bude hotove ale dufam ze to čerpadlo neodide po třeti.Znami mi poradil aby som si vyčistil nadrž ze može niečo byt v nafte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 jasne pondeli to bude hotove ale dufam ze to čerpadlo neodide po třeti.Znami mi poradil aby som si vyčistil nadrž ze može niečo byt v nafte. otázkou je jestli není lepší vyměnit i to čerpadlo co ještě odchází jsou ložiska na vodní pumpě myslím to taky dělá dost paseku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowman Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 myslíš za hodinu tři věty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šakal Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 jasne pondeli to bude hotove ale dufam ze to čerpadlo neodide po třeti.Znami mi poradil aby som si vyčistil nadrž ze može niečo byt v nafte. otázkou je jestli není lepší vyměnit i to čerpadlo co ještě odchází jsou ložiska na vodní pumpě myslím to taky dělá dost paseku Jasne že ho vymenim ale prvy krat som išiel na 2-jke 5 000ot/min a preskočil mi rozvodak ale ked sa kuslo po druhe tak je nejake divne.Uz ma to nebavy vymienat motory prevodovky(dve prevedovky) a čerpadla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 myslíš za hodinu tři věty ne za den, mám dost hokny tak nějak nestíhám - co Ty pojedeš Zítra na sraz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowman Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 myslíš za hodinu tři věty ne za den, mám dost hokny tak nějak nestíhám - co Ty pojedeš Zítra na sraz? jdu do rachoty takže ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Jasne že ho vymenim ale prvy krat som išiel na 2-jke 5 000ot/min a preskočil mi rozvodak ale ked sa kuslo po druhe tak je nejake divne.Uz ma to nebavy vymienat motory prevodovky(dve prevedovky) a čerpadla. No Ty teda máš spotřebu 5000 ot je už celkem dost na TDI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 jdu do rachoty takže ne to je škoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 jdu do rachoty takže ne to je škoda Taky musim bouzel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šakal Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Jasne že ho vymenim ale prvy krat som išiel na 2-jke 5 000ot/min a preskočil mi rozvodak ale ked sa kuslo po druhe tak je nejake divne.Uz ma to nebavy vymienat motory prevodovky(dve prevedovky) a čerpadla. No Ty teda máš spotřebu 5000 ot je už celkem dost na TDI To už je v červenom poli.Ale tu naftu chcem vypustit a pozriet ju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Jasne že ho vymenim ale prvy krat som išiel na 2-jke 5 000ot/min a preskočil mi rozvodak ale ked sa kuslo po druhe tak je nejake divne.Uz ma to nebavy vymienat motory prevodovky(dve prevedovky) a čerpadla. No Ty teda máš spotřebu 5000 ot je už celkem dost na TDI Takovy vysoky ot. je uz na TDi zbytecny, vykon se stejne nedostavi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šakal Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Jasne že ho vymenim ale prvy krat som išiel na 2-jke 5 000ot/min a preskočil mi rozvodak ale ked sa kuslo po druhe tak je nejake divne.Uz ma to nebavy vymienat motory prevodovky(dve prevedovky) a čerpadla. No Ty teda máš spotřebu 5000 ot je už celkem dost na TDI Takovy vysoky ot. je uz na TDi zbytecny, vykon se stejne nedostavi. Ja viem ale jeden dedek se mi pletl predo mnou tak som chcel objet ale mnel sem smulu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Jasne že ho vymenim ale prvy krat som išiel na 2-jke 5 000ot/min a preskočil mi rozvodak ale ked sa kuslo po druhe tak je nejake divne.Uz ma to nebavy vymienat motory prevodovky(dve prevedovky) a čerpadla. No Ty teda máš spotřebu 5000 ot je už celkem dost na TDI Takovy vysoky ot. je uz na TDi zbytecny, vykon se stejne nedostavi. Ja viem ale jeden dedek se mi pletl predo mnou tak som chcel objet ale mnel sem smulu. ....no me se taky porad nekdo plete pred naraznikem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šakal Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Jasne že ho vymenim ale prvy krat som išiel na 2-jke 5 000ot/min a preskočil mi rozvodak ale ked sa kuslo po druhe tak je nejake divne.Uz ma to nebavy vymienat motory prevodovky(dve prevedovky) a čerpadla. No Ty teda máš spotřebu 5000 ot je už celkem dost na TDI Takovy vysoky ot. je uz na TDi zbytecny, vykon se stejne nedostavi. Ja viem ale jeden dedek se mi pletl predo mnou tak som chcel objet ale mnel sem smulu. ....no me se taky porad nekdo plete pred naraznikem Musim ju predat a kupit benzin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Jasne že ho vymenim ale prvy krat som išiel na 2-jke 5 000ot/min a preskočil mi rozvodak ale ked sa kuslo po druhe tak je nejake divne.Uz ma to nebavy vymienat motory prevodovky(dve prevedovky) a čerpadla. No Ty teda máš spotřebu 5000 ot je už celkem dost na TDI Takovy vysoky ot. je uz na TDi zbytecny, vykon se stejne nedostavi. Ja viem ale jeden dedek se mi pletl predo mnou tak som chcel objet ale mnel sem smulu. ....no me se taky porad nekdo plete pred naraznikem Musim ju predat a kupit benzin Jo.. to možná jo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šakal Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Jasne že ho vymenim ale prvy krat som išiel na 2-jke 5 000ot/min a preskočil mi rozvodak ale ked sa kuslo po druhe tak je nejake divne.Uz ma to nebavy vymienat motory prevodovky(dve prevedovky) a čerpadla. No Ty teda máš spotřebu 5000 ot je už celkem dost na TDI Takovy vysoky ot. je uz na TDi zbytecny, vykon se stejne nedostavi. Ja viem ale jeden dedek se mi pletl predo mnou tak som chcel objet ale mnel sem smulu. ....no me se taky porad nekdo plete pred naraznikem Musim ju predat a kupit benzin Jo.. to možná jo.. Ale nieco co ma aspon 200 koni,aby som zasa ten motor nevydichal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Musim ju predat a kupit benzin No to asi bude řešení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Ale nieco co ma aspon 200 koni,aby som zasa ten motor nevydichal Stačí trocha poupravit eRSko a máš to tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šakal Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Ale nieco co ma aspon 200 koni,aby som zasa ten motor nevydichal Stačí trocha poupravit eRSko a máš to tam Budem musiet nieco vymisliet.Tak majte sa tu ja musim do hajan.Rano zase do prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Budem musiet nieco vymisliet.Tak majte sa tu ja musim do hajan.Rano zase do prace Tak tedy dobrou noc i Tobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Květen 2006 Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 krásné sobotní ránko za chvilku razíme opět směr Chabry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. Květen 2006 Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 Příjemné sobotní dopoledne, za chvíli též razím směr Chabry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 Zdravim ve spolek, Tak mi kamarád hlásil, že u něj před barákem, Policie a Okta bez světel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky