Borg Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 Zdravim ve spolek, Tak mi kamarád hlásil, že u něj před barákem, Policie a Okta bez světel. Ty jo tak takovejm zjebům urazi ruce je málo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 Zdar bando ospalá vstávat a cvičit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 Zdar bando ospalá vstávat a cvičit pšššt spinkaj.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 pšššt spinkaj.... Nic takovýho už je poledne tak ven z pelechu : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 koukám nic nového...jste se v tom práglu vykecali asi co? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 Zdarec Bade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 Zdarec Bade Zdarec Tome tak co chlape byl si na sraziku v Chabrech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 Mé kompletní profesionální foto z Mimoňských válek IX na mimonskevalky.xf.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 Zdarec Bade Zdarec Tome tak co chlape byl si na sraziku v Chabrech? Bohužel, byl jsem v Olšanech na závodech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 koukám nic nového...jste se v tom práglu vykecali asi co? :D Zdar Bade, no tak vykecaly sme se celkem slušně, já si dnes asi dvakrát po hodince schrupnul u kompu jsem jinak vzhuru už od 7h od soboty : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 Zdar Bade, no tak vykecaly sme se celkem slušně, já si dnes asi dvakrát po hodince schrupnul u kompu jsem jinak vzhuru už od 7h od soboty : tak hurá a střilejte někam fotos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 tak hurá a střilejte někam fotos já moc nefotil, ale kochtík, Jirka Sejisů a spol. sem dorazil až po 14h v sobotu bo sem ještě do 12 makal, tak budeš muset ještě chvilku vydržet než to kluci sem budou házet a nejspíš asi rovnou na ftpko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 já moc nefotil, ale kochtík, Jirka Sejisů a spol. sem dorazil až po 14h v sobotu bo sem ještě do 12 makal, tak budeš muset ještě chvilku vydržet než to kluci sem budou házet a nejspíš asi rovnou na ftpko. oká ... pohoda , jen štenkruju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 oká ... pohoda , jen štenkruju To je mi jasné lumpe : škoda žes nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Dana Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Dobréééé ráno ČESKO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Bré ránko všem A hele co to tu máme za blikoně : : neznáte ho náhodou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Dobréééé ráno ČESKO No to je najednou elánu do práce, BRÉ Ránko lidičky Fajnovej slet křídel, kdo nepřijel prohlóupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Dana Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Dobréééé ráno ČESKO No to je najednou elánu do práce, BRÉ Ránko lidičky Fajnovej slet křídel, kdo nepřijel prohlóupil. Už jsem vyplnila správný formulář Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 2 Borg: Zdarec kluku. Já prihodím jednu fotečku člověka co se nechce fotit střízlivej, doufám že až se příště potkáme tak to přežiju. Nepřítomnost duchem a tělo na srazu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Dobréééé ráno ČESKO No to je najednou elánu do práce, BRÉ Ránko lidičky Fajnovej slet křídel, kdo nepřijel prohlóupil. Už jsem vyplnila správný formulář No táák pak že vyplnit lejstro je problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Já prihodím jednu fotečku člověka co se nechce fotit střízlivej, doufám že až se příště potkáme tak to přežiju.Nepřítomnost duchem a tělo na srazu. delas, jak kdyby si to neprezil njn, kacka byla na sraze trosku mimo ale v patek bylo fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 2 Borg: Zdarec kluku.Já prihodím jednu fotečku člověka co se nechce fotit střízlivej, doufám že až se příště potkáme tak to přežiju. Nepřítomnost duchem a tělo na srazu. Zdar zdar No já nevím nenechej se mýlit, aby to ve finále nebylo tak, že ten duch opět nezbedně přemýšlí co ještě poladit na ocťuli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Já prihodím jednu fotečku člověka co se nechce fotit střízlivej, doufám že až se příště potkáme tak to přežiju.Nepřítomnost duchem a tělo na srazu. delas, jak kdyby si to neprezil njn, kacka byla na sraze trosku mimo ale v patek bylo fajn Hoj Kačíku, To se fakt poved ten no ani nevím co to je v tom obličeji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 dobre rano panove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 dobré ráno všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky