Host Katka Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Katko??? Jak dostanu tu ikonku nebo desticku nebo jak to mam nazvat CLEN OCTAVIA CLUBU? Pred chvili jsem zaplatil a taky to ci! napis vittovi do sz ze jsi clen OC (mas radne zaplacene prispevky ) a on se o to snad uz postara, dokonce muzes poprosit jak ja tam mam to el Katarina de OC tak si taky neco muzes vymyslet to tam taky dava vitto ale zaregistruj se uz na strankach OC pokud jsi to jeste neprovedl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Bílíá Okta Jirbe... A je za tebou takze důkaz místo slibů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Jo jo Jirbe, bílá kokta s RS kolama jel snad i predemnou než to tam kačka rozbalila a všechny předjela... ve predu bylo volne misto, tak sem se tam chtela posunout nerada jsem u konce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 on bauracek asi na fotkach vypadal strasne dulezite, kdyz sis ho predstavoval jako el presidenta nicmene vitto a jeho zastupce spidak jsou nase vedeni a zatim tedy nas nejak drzi pohromade : No mě spletlo to že měl tušim že kdysi Vittorio jako avatara Bauíího fotku s victory. A pak na fotkách z besídky je jedna kde bylo že je tam Vittorio a byl tam i bauíí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Bílíá Okta Jirbe... A je za tebou takze důkaz místo slibů... To je dokonce foto z meho fotaku... Super! Poznavam te! : : : 2kaci: Diky, zaridim to. Registrovan jsem, dnes mi to bylo schvaleno, zaplaceno mam taky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Jo jo Jirbe, bílá kokta s RS kolama jel snad i predemnou než to tam kačka rozbalila a všechny předjela... ve predu bylo volne misto, tak sem se tam chtela posunout nerada jsem u konce... Já sem myslel že si ztratila nervy jak se to couralo, tak si to tam jela popohnat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Bílíá Okta Jirbe... A je za tebou takze důkaz místo slibů... To je dokonce foto z meho fotaku... Super! Poznavam te! : : : 2kaci: Diky, zaridim to. Registrovan jsem, dnes mi to bylo schvaleno, zaplaceno mam taky! Tak tak dokonce i tvoje foto 110procentni dukaz.. Až mu to přijde na účet a bude mít time povolí ti profil na OC a možná ti dá i Ikonku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 No mě spletlo to že měl tušim že kdysi Vittorio jako avatara Bauíího fotku s victory. A pak na fotkách z besídky je jedna kde bylo že je tam Vittorio a byl tam i bauíí.. no hlavne ze uz sis to urovnal tak jak to patri pravdou je, ze vitto jej kdysi mel v avataru ci podpisu - taky me to decentne matlo, ale z fotek co byly na strankach se to uz pak dalo poznat kdo je kdo a kdyz sem nevedela, tak sem se optala no ale na prvni besidce celkem masakr kdybych tam neznala moravskou cast, tak bych si pripadala jak trdlo, ale po par hodinkach uz byla konverzace se vsemy cleny, ale gulasek me delala nase letka gripen, mig a F16 - nejak se me vsechny pletly dohromady a jejich partnery sem prisuzovala trosku jinak, ale uz to mam taky srovnane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Já sem myslel že si ztratila nervy jak se to couralo, tak si to tam jela popohnat.. popohnat ne ne, nevedela bych stejne jak tam dojet, tak sem se zaradila spis na ten zacatek - je lepsi pozorovat vice aut ve zpetnem zrcatku, nezli pred sebou i pomala jizda je u kacky normalni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 ale gulasek me delala nase letka gripen, mig a F16 - nejak se me vsechny pletly dohromady a jejich partnery sem prisuzovala trosku jinak, ale uz to mam taky srovnane Jo jo to sem pak urovnal podle fotek z poslední besídky, takže na mimoň už to bylo srovanný. Ale v letkách mám ještě totální chaos a v Black Molly taky těch je taky nějak povícero. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Já sem myslel že si ztratila nervy jak se to couralo, tak si to tam jela popohnat.. popohnat ne ne, nevedela bych stejne jak tam dojet, tak sem se zaradila spis na ten zacatek - je lepsi pozorovat vice aut ve zpetnem zrcatku, nezli pred sebou i pomala jizda je u kacky normalni Tak to jó. No já zatim musim pomalinku abych si nerozbil hubenku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Me dnes prislo od vitta, ze je schvaleno, abych zaplatil 3 kila, coz jsem udelal a stale jeste pristup na stranky pod heslem nemam... Cekam!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Me dnes prislo od vitta, ze je schvaleno, abych zaplatil 3 kila, coz jsem udelal a stale jeste pristup na stranky pod heslem nemam... Cekam!!!! nezapomeň že z báně do báně to půjde tak tři dni. Aź se to připíše na OC účet přijde ti že seš totálně schválenej a pak dostaneš Přístup do OC a Ikonku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Tak to jó. No já zatim musim pomalinku abych si nerozbil hubenku.. to ja ted pojedu pomalinku do doks - boze jak ja mam rada pomalou a bezpecnou jizdu : hubenku si rozbijes i pri pomale jizde kdyz nebudes davat pozor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Me dnes prislo od vitta, ze je schvaleno, abych zaplatil 3 kila, coz jsem udelal a stale jeste pristup na stranky pod heslem nemam... Cekam!!!! nezapomeň že z báně do báně to půjde tak tři dni. Aź se to připíše na OC účet přijde ti že seš totálně schválenej a pak dostaneš Přístup do OC a Ikonku. Huraaaaaaaaaaaaaaa. Ja ci samolepku... Dam sí ji na antenu"! : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Tak to jó. No já zatim musim pomalinku abych si nerozbil hubenku.. to ja ted pojedu pomalinku do doks - boze jak ja mam rada pomalou a bezpecnou jizdu : hubenku si rozbijes i pri pomale jizde kdyz nebudes davat pozor To já právě dávám bacha, přeci jenom je to trošku větší a kapku silnější než to co sem měl, tak musim opatrně a pomalu a když se vysekám když pojedu pomalu nebude to taková rána. I když sem viděl dneska ty fotky jak tam ten kamion zaroloval ty auta, tak i když jedeš sebe opatrnějc dycky se najde někdo kdo jede jako prase nebo za tim chrápe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Huraaaaaaaaaaaaaaa. Ja ci samolepku... Dam sí ji na antenu"! : Měl si jet chabry už si jí mohl mít. Proč si vůbec nebyl na chabrech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 To já právě dávám bacha, přeci jenom je to trošku větší a kapku silnější než to co sem měl, tak musim opatrně a pomalu a když se vysekám když pojedu pomalu nebude to taková rána. I když sem viděl dneska ty fotky jak tam ten kamion zaroloval ty auta, tak i když jedeš sebe opatrnějc dycky se najde někdo kdo jede jako prase nebo za tim chrápe. ja presedlala s thalie do tehle oktavky, jenze sem pri tom jeste jezdila s TDickem takze me to tak neprislo, rozdil byl jen v zaberu a predjizdeni no a pak na dalnici... ten kamionak byl fakt magor - tohle nechapu a trpej nevini, ach jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 ja presedlala s thalie do tehle oktavky, jenze sem pri tom jeste jezdila s TDickem takze me to tak neprislo, rozdil byl jen v zaberu a predjizdeni no a pak na dalnici...ten kamionak byl fakt magor - tohle nechapu a trpej nevini, ach jo Nj tak to si měla lepší přechod než já jen občas řídil Koktu 1,6 a Fobii 1,4Tdi, pak sem sedl do 1,8T a byla to láska na první pojezd.. Jinak to bylo 9let fáčko.. No prej zaspal a bylo mu 25let.. síla.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Chabry jsem nebyl z duvodu toho, ze jsem se venoval rodine... Ale chci jet Mimon, nebo Hradec, nebo jeste neco v lete... Akorat mi volal Lucky, ze mam nechat doma prachy, ze kdyz si dam do rypaku, strasne rozhazuju! :-)) Tak nevim! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Chabry jsem nebyl z duvodu toho, ze jsem se venoval rodine... Ale chci jet Mimon, nebo Hradec, nebo jeste neco v lete... Akorat mi volal Lucky, ze mam nechat doma prachy, ze kdyz si dam do rypaku, strasne rozhazuju! :-)) Tak nevim! Jenom maličko, vem manželku a uvidíš že nic neutratíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Chabry jsem nebyl z duvodu toho, ze jsem se venoval rodine... Ale chci jet Mimon, nebo Hradec, nebo jeste neco v lete... Akorat mi volal Lucky, ze mam nechat doma prachy, ze kdyz si dam do rypaku, strasne rozhazuju! :-)) Tak nevim! Jenom maličko, vem manželku a uvidíš že nic neutratíš... Ani ta name v tomto stavu neplati pane! Je mi proste jedno koho hostim, hrozne rad hostim lidi, kteri jsou mim sympaticky, ci k nim neco citim. Nevadi ze je neznam, hlavne ze je mam rad!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Chabry jsem nebyl z duvodu toho, ze jsem se venoval rodine... Ale chci jet Mimon, nebo Hradec, nebo jeste neco v lete... Akorat mi volal Lucky, ze mam nechat doma prachy, ze kdyz si dam do rypaku, strasne rozhazuju! :-)) Tak nevim! Jenom maličko, vem manželku a uvidíš že nic neutratíš... Ani ta name v tomto stavu neplati pane! Je mi proste jedno koho hostim, hrozne rad hostim lidi, kteri jsou mim sympaticky, ci k nim neco citim. Nevadi ze je neznam, hlavne ze je mam rad!!!! Tak to máš zajímavou povahu, tak to ti holt nic jinýho nezbyde než si nechat ty peníze doma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Copak? že by všichni spinkali? Nebo že by seriály... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 ale houbec ted tu travim par informaci, tak sem musela jit na vzduch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky