Přejít na obsah

HOSPODA č.4

baurak

Doporučené příspěvky

Nic neni jak to vypadá, do Borga by taky nikdo nerekl že je el Diablo.... :D

no a ja si taky uz dost vyslechla o tom, ze ja a andilek nejdem dohromady :D do borga by jsme to uz rekli, bo nas skvaril snad na vanoce vsechny v kotli :smich: virtualne samozrejme ::':D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nic neni jak to vypadá, do Borga by taky nikdo nerekl že je el Diablo.... :D

no a ja si taky uz dost vyslechla o tom, ze ja a andilek nejdem dohromady :D do borga by jsme to uz rekli, bo nas skvaril snad na vanoce vsechny v kotli :smich: virtualne samozrejme ::':D

Třeba někdy tvoje chvíle přijde... <_<

Odkaz ke komentáři

2Borg: To právě bylo myšleno že se nezdáš, ale seš vlk v rouše beránčím, takže proč by katka nemohla bejt andílek i když na něj moc nevypadá...

Jo táááák, hmm tak to pak jooo ::' to víš udržuji stálou hladinu dezinformací a polopravd ::':smich::smich:

Odkaz ke komentáři

no co na to říct, to je taky pravda, ale kapacity jsou stále volné a koukám že by se tu i pár kousků našlo ::':D;)

Odkaz ke komentáři

Brej brej.

Dotaz ty jsi byl v chabrech s červenym RSem a pak si poslouchal CD u pana Pionnera?

Takovej jeden vořešprut , toho neznáš strašně divné týpek ::':smich::smich::smich:

Hele hele hele :-) abysme si na Vas neposvitili :-)

Odkaz ke komentáři

hoj Mišul -_-

Ahoj Kaciii !

jak se mame na vecir? :D

No ted sem prisel z basketu a zrovinka sem si dal sprchu flakam se celej tejden sam doma takze na pohodicku :-) Asi si dam flasticku vinecka :-) Co Ty ?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...