Fugenbunt Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Brej vecir mladezi ! Brej brej. Dotaz ty jsi byl v chabrech s červenym RSem a pak si poslouchal CD u pana Pionnera? Jojo to sem asi ja :-) Mohl by si mi říct co si to měl za Cdeso jak si pouštěl ještě v autě s těma italskejma písničkama to byl nějakej tvuj mix nebo to je něco origo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Brej vecir mladezi ! Brej brej. Dotaz ty jsi byl v chabrech s červenym RSem a pak si poslouchal CD u pana Pionnera? Procpak se ptas ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Michal F: Ahoj... Prosim vas dotaz: Jde do Octy II s centralem ve vystrelovaku nakodovat dojezd oken? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Hele hele hele :-) abysme si na Vas neposvitili :-) Trocha testuju, Tvoji pozornost : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 No ted sem prisel z basketu a zrovinka sem si dal sprchu flakam se celej tejden sam doma takze na pohodicku :-) Asi si dam flasticku vinecka :-) Co Ty ? vinecko no tak to ja sem tu o urologickym caji jinak v pohode, jen mam nejaky unavovy syndrom z uplneho nedostatku chlapske pozornosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 (editace) Brej vecir mladezi ! Brej brej. Dotaz ty jsi byl v chabrech s červenym RSem a pak si poslouchal CD u pana Pionnera? Jojo to sem asi ja :-) Mohl by si mi říct co si to měl za Cdeso jak si pouštěl ještě v autě s těma italskejma písničkama to byl nějakej tvuj mix nebo to je něco origo? No v tom pioneeru to sem mel nejakej svuj mixik hip hopu tak nejak spis starsi hudba ale vsechno klasika ... DMX, Waren G, Uce Cuve, Jay-Z, Puff Daddy atd. No a ty italske to sem nekde vystrachal a bylo to tusim CD Golden hits from Italy Editováno: 16. Květen 2006, autor: MichalF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Michal F: Ahoj...Prosim vas dotaz: Jde do Octy II s centralem ve vystrelovaku nakodovat dojezd oken? Ahoj pane ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Michal F: Ahoj...Prosim vas dotaz: Jde do Octy II s centralem ve vystrelovaku nakodovat dojezd oken? Já teda nevim ale kámošovy to dojíždí když to podrží. Anema alarm a má celkem socku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 No ted sem prisel z basketu a zrovinka sem si dal sprchu flakam se celej tejden sam doma takze na pohodicku :-) Asi si dam flasticku vinecka :-) Co Ty ? vinecko no tak to ja sem tu o urologickym caji jinak v pohode, jen mam nejaky unavovy syndrom z uplneho nedostatku chlapske pozornosti No jo kdyz ty si zadneho nevsimnes a zadnemu nedas prilezitost to bude celej problem bych tak tipl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Michal F: Ahoj...Prosim vas dotaz: Jde do Octy II s centralem ve vystrelovaku nakodovat dojezd oken? určitě jo , Octa II to už má myslím v sobě někde tu proběhl i seznam co vše se dá zaktivovat přes VAG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 No v tom pioneeru to sem mel nejakej svuj mixik hip hopu tak nejak spis starsi hudba ale vsechno klasika ... DMX, Waren G, Uce Cuve, Jay-Z, Puff Daddy atd.No a ty italske to sem nekde vystrachal a bylo to tusim CD Golden hits from Italy Diky za Info celkem se mi to libilo ta italie, tak si to chci sosnout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 No v tom pioneeru to sem mel nejakej svuj mixik hip hopu tak nejak spis starsi hudba ale vsechno klasika ... DMX, Waren G, Uce Cuve, Jay-Z, Puff Daddy atd.No a ty italske to sem nekde vystrachal a bylo to tusim CD Golden hits from Italy Diky za Info celkem se mi to libilo ta italie, tak si to chci sosnout... Jojo to je luxusni music :-) Fakt pohodove ... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 vinecko no tak to ja sem tu o urologickym caji jinak v pohode, jen mam nejaky unavovy syndrom z uplneho nedostatku chlapske pozornosti Tak to je hustýýýý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 No jo kdyz ty si zadneho nevsimnes a zadnemu nedas prilezitost to bude celej problem bych tak tipl. vsimam a aj prilezitost je, obcas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Tak to je hustýýýý ani ne borgino, to je spis k placi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 No jo kdyz ty si zadneho nevsimnes a zadnemu nedas prilezitost to bude celej problem bych tak tipl. vsimam a aj prilezitost je, obcas No tak vidis ... v tom pripade si neni na co stezovat ne :-) ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 2Borg: Ja vim.. jen se mi nechtelo hledat. Pekne me to sere ze II octa to ma tu moznost a jednicka je na pikacu v tomto! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 No tak vidis ... v tom pripade si neni na co stezovat ne :-) ? jo a ne koncim - hosi dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 No tak vidis ... v tom pripade si neni na co stezovat ne :-) ? jo a ne koncim - hosi dobrou Dobrou Kaci ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 2Borg: Ja vim.. jen se mi nechtelo hledat. Pekne me to sere ze II octa to ma tu moznost a jednicka je na pikacu v tomto! ne tak docela , ja na O1 dojezd mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 jo a ne koncim - hosi dobrou Dobrou s kobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 už jsem tu za vámi doma z práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 už jsem tu za vámi doma z práce Tak teda zdar jak sviňa jaká byla cesta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 už jsem tu za vámi doma z práce Tak teda zdar jak sviňa jaká byla cesta cesta O.K. 16,5°C neprší takže pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 No v tom pioneeru to sem mel nejakej svuj mixik hip hopu tak nejak spis starsi hudba ale vsechno klasika ... DMX, Waren G, Uce Cuve, Jay-Z, Puff Daddy atd.No a ty italske to sem nekde vystrachal a bylo to tusim CD Golden hits from Italy Diky za Info celkem se mi to libilo ta italie, tak si to chci sosnout... Jojo to je luxusni music :-) Fakt pohodove ... :-) Nevíš náhodou přesnej název? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky