Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
No v tom pioneeru to sem mel nejakej svuj mixik hip hopu tak nejak spis starsi hudba ale vsechno klasika ... DMX, Waren G, Uce Cuve, Jay-Z, Puff Daddy atd.

No a ty italske to sem nekde vystrachal a bylo to tusim CD Golden hits from Italy

-_-

Diky za Info celkem se mi to libilo ta italie, tak si to chci sosnout... -_-

Jojo to je luxusni music :-) Fakt pohodove ... :-)

Nevíš náhodou přesnej název?

Ono to mozna presne tak nebude ... mam to v takove slozce v kompu ... jestli mas nejake ftpko muzu ti to tam nasypat jestli chces !

Vloženo
2Borg: Ja vim.. jen se mi nechtelo hledat. Pekne me to sere ze II octa to ma tu moznost a jednicka je na pikacu v tomto! :disgust:

ne tak docela , ja na O1 dojezd mám ;)

A slo by to udelat i na mou, prestoze nemam central dalkovej v klicku ale dodelavanej? To bych moc chtel... Asi nelze si zvolit zda maji dojet, ci je chces nechat piootevrena? :unsure:

Vloženo
No v tom pioneeru to sem mel nejakej svuj mixik hip hopu tak nejak spis starsi hudba ale vsechno klasika ... DMX, Waren G, Uce Cuve, Jay-Z, Puff Daddy atd.

No a ty italske to sem nekde vystrachal a bylo to tusim CD Golden hits from Italy

-_-

Ono to mozna presne tak nebude ... mam to v takove slozce v kompu ... jestli mas nejake ftpko muzu ti to tam nasypat jestli chces !

Ftp nemam. :angry: Neco sosnu a uvidim.:) Kdyžtak by si mi to vzal na nějakej srazík...

Vloženo

Ftp nemam. :angry: Neco sosnu a uvidim.:) Kdyžtak by si mi to vzal na nějakej srazík...

Jo to by pripadne slo ... mozna se otocim tedka v Doksech zase na chvilicku ... v sobotu na vecer pac mam byt na nejaky rodinny akci :disgust:

Vloženo
Jo to by pripadne slo ... mozna se otocim tedka v Doksech zase na chvilicku ... v sobotu na vecer pac mam byt na nejaky rodinny akci :disgust:

Doksy nejedu, kdyžtak na nějakej další případně... díky.....se kdyžtak domluvíme...

Vloženo
Tak to sosni z cluboveho ftp... ??? :unsure:

Tam to neni :-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...