Host MichalF Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 No v tom pioneeru to sem mel nejakej svuj mixik hip hopu tak nejak spis starsi hudba ale vsechno klasika ... DMX, Waren G, Uce Cuve, Jay-Z, Puff Daddy atd.No a ty italske to sem nekde vystrachal a bylo to tusim CD Golden hits from Italy Diky za Info celkem se mi to libilo ta italie, tak si to chci sosnout... Jojo to je luxusni music :-) Fakt pohodove ... :-) Nevíš náhodou přesnej název? Ono to mozna presne tak nebude ... mam to v takove slozce v kompu ... jestli mas nejake ftpko muzu ti to tam nasypat jestli chces ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 2Borg: Ja vim.. jen se mi nechtelo hledat. Pekne me to sere ze II octa to ma tu moznost a jednicka je na pikacu v tomto! ne tak docela , ja na O1 dojezd mám A slo by to udelat i na mou, prestoze nemam central dalkovej v klicku ale dodelavanej? To bych moc chtel... Asi nelze si zvolit zda maji dojet, ci je chces nechat piootevrena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 No v tom pioneeru to sem mel nejakej svuj mixik hip hopu tak nejak spis starsi hudba ale vsechno klasika ... DMX, Waren G, Uce Cuve, Jay-Z, Puff Daddy atd.No a ty italske to sem nekde vystrachal a bylo to tusim CD Golden hits from Italy Diky za Info celkem se mi to libilo ta italie, tak si to chci sosnout... Jojo to je luxusni music :-) Fakt pohodove ... :-) Nevíš náhodou přesnej název? Ono to mozna presne tak nebude ... mam to v takove slozce v kompu ... jestli mas nejake ftpko muzu ti to tam nasypat jestli chces ! Ftp nemam. Neco sosnu a uvidim. Kdyžtak by si mi to vzal na nějakej srazík... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Diky za Info celkem se mi to libilo ta italie, tak si to chci sosnout... Jojo to je luxusni music :-) Fakt pohodove ... :-) Nevíš náhodou přesnej název? Ono to mozna presne tak nebude ... mam to v takove slozce v kompu ... jestli mas nejake ftpko muzu ti to tam nasypat jestli chces ! Ftp nemam. Neco sosnu a uvidim. Kdyžtak by si mi to vzal na nějakej srazík... Jo to by pripadne slo ... mozna se otocim tedka v Doksech zase na chvilicku ... v sobotu na vecer pac mam byt na nejaky rodinny akci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Jo to by pripadne slo ... mozna se otocim tedka v Doksech zase na chvilicku ... v sobotu na vecer pac mam byt na nejaky rodinny akci Doksy nejedu, kdyžtak na nějakej další případně... díky.....se kdyžtak domluvíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Tak to sosni z cluboveho ftp... ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Tak to sosni z cluboveho ftp... ??? Tam to neni :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 cesta O.K. 16,5°C neprší takže pohoda Tak to je good Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 A na klubová jaksi nemam přístup zatim doufám.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 cesta O.K. 16,5°C neprší takže pohoda Tak to je good ted jsem si zrovna jedno načal a to je uplná pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 No tož teda dobrého večera přeju po hóóóóódně dlóóóóóuhé době přátelé.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 No tož teda dobrého večera přeju po hóóóóódně dlóóóóóuhé době přátelé.... Nazdárek, Gumy makaj hééén hééén... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 No tož teda dobrého večera přeju po hóóóóódně dlóóóóóuhé době přátelé.... čus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Nazdárek, Gumy makaj hééén hééén... To jsem věru rád, hééén.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 No tož teda dobrého večera přeju po hóóóóódně dlóóóóóuhé době přátelé.... čus zdarec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 MichalF: prave jsem te chtel popichout aby jsi to tam dal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 No tož teda dobrého večera přeju po hóóóóódně dlóóóóóuhé době přátelé.... čus zdarec jak se vede? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 mějte se tu krásně dobrou všem. jdu spát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 jak se vede? no už to celkem jde, ale ten předchozí zhruba měsíc byl pekelný...chvilkama už jsem nevěděl, která bije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 mějte se tu krásně dobrou všem. jdu spát bobrou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 No nic jdu taky na kutě mějte se tu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 bobrou.... Zdar lumpe, Ty taky žiješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 No nic jdu taky na kutě mějte se tu... Dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 dobré ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 nikdo nikde,tak já jedu raději do Ostravy pápá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky