BadyS Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 grrr ja taky trávil víkend v práci...sakra sem chtěl jet do vepřova na sraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 dobré odpoledne tady nikdo ani není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 Čao Bade, nebyl si náhodou ve čtvrtek v Hlučíně na starý celnici? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 Čao Bade, nebyl si náhodou ve čtvrtek v Hlučíně na starý celnici? čao Tome, jj byl jsem tam ??????? ty snad taky??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 http://www.songwriterforums.com/images/misc/goodbadbush.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 brý večer pro hokejisty asi né Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 No bohužel.Kanada taky dostala latu,co se dá dělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 Brej večír všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Vstávat a cvičit bando líná budíčéééék Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Vstávat a cvičit bando líná budíčéééék no jo když mě se nechce z vyhřátého klobouku ,čágo Rádo jinak dobré ráno všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 dobré ráno fšem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 dobre rano panove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Panáčci dobré ránko, jen proletím a jdu makat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Neprisel vam email od skoda komunity- its cool! ?????? Je tam odkaz ne kterej neklikejte, je plnej spamu, a viru tak bacha!!!!!!!!!!!! viz.: Od: SkodaCommunity - Diskusn? f?rum o vozech ?koda Auto <robot@skoda-fabia-club.cz> Komu: robot@skoda-fabia-club.cz Předmět: It's cool! ( From SkodaCommunity - Diskusn? f?rum o vozech ?koda Auto ) Datum: 21.5. 2006, 17:28 - včera v 17:28 SkodaCommunity - Diskusní fórum o vozech koda Auto It's cool!:-) http://217.107.217.58/adv/195/win32.exe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 no jo když mě se nechce z vyhřátého klobouku ,čágo Rádo jinak dobré ráno všem Zdar Jiříku, sem tu byl dnes nětradičně hodně brzo, bo sem se chystal k lékaři , tohle počasí je pěkně zákeřný, v sobotu sem se povaloval pod auti - spocenej a nasranej jak mě zmrvili auto v servise(no hned tak ho zas do péče někomu nesvěřím) - kapku se ochladilo a v neděli začaly úřadovat bacily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 ja jsem porad zdravej az na ten zas*anej zub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 ja jsem porad zdravej az na ten zas*anej zub o zubech mi raději ani nemluv stačí mi že mě teď bolí celej člověk kua Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 ja jsem porad zdravej az na ten zas*anej zub o zubech mi raději ani nemluv stačí mi že mě teď bolí celej člověk kua me boli drzka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 me boli drzka Tak to jsi na tom lépe jak já,to je snad jediný co mě ještě nebolí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Tak to jsi na tom lépe jak já,to je snad jediný co mě ještě nebolí jo a ze vcerejsiho florbalu stehno tam mam moc peknej sram a kotnik...ja to rikam porad ze ten sport je zdravi prospesny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 jo a ze vcerejsiho florbalu stehno tam mam moc peknej sram a kotnik...ja to rikam porad ze ten sport je zdravi prospesny no jasně, sportem ku trvalé invaliditě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 jo a ze vcerejsiho florbalu stehno tam mam moc peknej sram a kotnik...ja to rikam porad ze ten sport je zdravi prospesny no jasně, sportem ku trvalé invaliditě Mě povídejte já mám do krve odřený kolenu z fotbalu. fuj. Jinak zdarec karbec všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 aloooha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 aloooha Loha, jak bylo v Doksech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky