Host MichalF Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Brejte mladezi ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Brejte mladezi ! No nazdar staříku : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 kurva to je děs ty male dětska hovno to ma co na robotu tak mě vytáhli gumu kolem předního blinkru....haranti zasraní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 kurva to je děs ty male dětska hovno to ma co na robotu tak mě vytáhli gumu kolem předního blinkru....haranti zasraní Tak to me asi taky, to tam nemam Ale lepsi decka, nez smazky. Kurva ja tuhle praci mrdaaaaaaaaaaaaaam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Tak to me asi taky, to tam nemam Ale lepsi decka, nez smazky. Kurva ja tuhle praci mrdaaaaaaaaaaaaaam víš co se Járo říká ?!....že silnější pes mrdá jestli mě teda rozumíš :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 kurva to je děs ty male dětska hovno to ma co na robotu tak mě vytáhli gumu kolem předního blinkru....haranti zasraní ty jo Bade, tak takový zmetky zastřelit málo voražení jak sviňa, auto na nich zaparkovat málo a škoda olova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 zdar lidičky tak to teda čumím Márty svině malý zajebaný @MichalF ..... máš hezjý avatar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Tak to me asi taky, to tam nemam Ale lepsi decka, nez smazky. Kurva ja tuhle praci mrdaaaaaaaaaaaaaam víš co se Járo říká ?!....že silnější pes mrdá jestli mě teda rozumíš :D Jasny, znam to Tak ja mrdam tuhle praci. Kdybych aspon mrdal v praci, ale tady uz neni koho, vsechny kocicky sly davno domu. To je tu asi jediny pozitivni, ty holky, jinak teda pakarna hrozna. Sem chtel dneska vymalovat pulku obejvaku, tak prd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Mno nic, tak ja du domu. Mimochodem delam do 16:30, dobry co, prescasy neplaceny, nahradni volno zadny. Mam to tu jeste vydrzet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Mno nic, tak ja du domu. Mimochodem delam do 16:30, dobry co, prescasy neplaceny, nahradni volno zadny. Mam to tu jeste vydrzet? njn v Praze je blaze jako nezavidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Ahojky kluci Jak se máte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Ahojky kluci Jak se máte? Nazdar Ivanko....nic moc...spíš nic než moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Ahojky kluci Jak se máte? Nazdar Ivanko....nic moc...spíš nic než moc nj četla jsem ,co ti děcka provedly parchanti To je ta dnešní výchova Ale pokud nejde o život,jde o h.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 zdar lidičkytak to teda čumím Márty svině malý zajebaný @MichalF ..... máš hezjý avatar Diky pane ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Ahojky kluci Jak se máte? Ahojky Ivanko jakpak se mas ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Ahojky kluci Jak se máte? Ahojky Ivanko jakpak se mas ? Ahoj Míšo Díky za optání,jde to A co ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Ahojky kluci Jak se máte? Ahojky Ivanko jakpak se mas ? Ahoj Míšo Díky za optání,jde to A co ty? Cauky ! No u me na pohodicku jako vzdycky :-) Teda vzdycky krome rana to sem ... KO :-) Copak delame ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 nj četla jsem ,co ti děcka provedly parchantiTo je ta dnešní výchova Ale pokud nejde o život,jde o h.... jasan to sou maličkosti Čágo mládežníku Michale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Ahojky kluci Jak se máte? Ahojky Ivanko Tebe sem tu už dlouho neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 dobrý večer Ahoj Ivanko. Jak pak se máš? Dlouho jsem tě tu neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Ahojky kluci Jak se máte? Ahojky Ivanko jakpak se mas ? Ahoj Míšo Díky za optání,jde to A co ty? Cauky ! No u me na pohodicku jako vzdycky :-) Teda vzdycky krome rana to sem ... KO :-) Copak delame ? No rána jsou kruté,ale když ted jezdím do práce na kole(24km tam i zpět),tak je mi super doporučuji Ted sedím u buku,dokud cosby není doma,pak mě vyžene Ahoj Radku nj ted bývám večer dost unavená,hlavně když jezdím na kole,tak na PC nechodím.Jsem ráda když večer vidím do konce filmy A co u tebe nového? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 dobrý večer Ahoj Ivanko. Jak pak se máš? Dlouho jsem tě tu neviděl Ahoj Marto mám se a ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 dobrý večer Ahoj Ivanko. Jak pak se máš? Dlouho jsem tě tu neviděl Ahoj Marto mám se a ty? Já celkem blbě většina časy v práci. Už mě to taky nebaví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 nj četla jsem ,co ti děcka provedly parchantiTo je ta dnešní výchova Ale pokud nejde o život,jde o h.... jasan to sou maličkosti Čágo mládežníku Michale Caaau ... hele ty si mi psal 5m minimalne ... 6m signaly ale skoro nikde nemaj a vsude davaj jen 5ti metrove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Ahoj Radku nj ted bývám večer dost unavená,hlavně když jezdím na kole,tak na PC nechodím.Jsem ráda když večer vidím do konce filmy A co u tebe nového? U mě nového, bacily, antibiotika, Jinak mě čekají nějaké opravy auti a pomalu se vysekávám z různých průšvihů. Takže celkem pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky