IvanaII Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 dobrý večer Ahoj Ivanko. Jak pak se máš? Dlouho jsem tě tu neviděl Ahoj Marto mám se a ty? Já celkem blbě většina časy v práci. Už mě to taky nebaví Mám se ta práce taky už valí,takže v červnu zase přesčasy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Ahoj Radku nj ted bývám večer dost unavená,hlavně když jezdím na kole,tak na PC nechodím.Jsem ráda když večer vidím do konce filmy A co u tebe nového? U mě nového, bacily, antibiotika, Jinak mě čekají nějaké opravy auti a pomalu se vysekávám z různých průšvihů. Takže celkem pohoda Nj meze jsou jěště studené průšvihy ? ty? jaké? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 dobrý večer Ahoj Ivanko. Jak pak se máš? Dlouho jsem tě tu neviděl Ahoj Marto mám se a ty? Já celkem blbě většina časy v práci. Už mě to taky nebaví Mám se ta práce taky už valí,takže v červnu zase přesčasy ty přesčasi já taky valím celkem dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Mno nic, tak ja du domu. Mimochodem delam do 16:30, dobry co, prescasy neplaceny, nahradni volno zadny. Mam to tu jeste vydrzet? njn v Praze je blaze jako nezavidím Ja delam za Prahou Ted sem dojel domu, ale vcera rano sem byl na jednom ultratajnym pohovoru, tak uvidime Zatim sem byl v zivote v peti firmach a 4 me vzaly... Panove, mam tu faceliftovy svetla, daj se na ne dat naklapeci motorky ze starejch? Zitra musim jeste poridit blinkry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Panove, mam tu faceliftovy svetla, daj se na ne dat naklapeci motorky ze starejch? Zitra musim jeste poridit blinkry to je maš bez motorku nebo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Panove, mam tu faceliftovy svetla, daj se na ne dat naklapeci motorky ze starejch? Zitra musim jeste poridit blinkry to je maš bez motorku nebo co? Ja se radsi podivam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Caaau ... hele ty si mi psal 5m minimalne ... 6m signaly ale skoro nikde nemaj a vsude davaj jen 5ti metrove. jak sem psal na icq 5m pohoda...6m ještě větši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Caaau ... hele ty si mi psal 5m minimalne ... 6m signaly ale skoro nikde nemaj a vsude davaj jen 5ti metrove. jak sem psal na icq 5m pohoda...6m ještě větši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Panove, mam tu faceliftovy svetla, daj se na ne dat naklapeci motorky ze starejch? Zitra musim jeste poridit blinkry to je maš bez motorku nebo co? Ja se radsi podivam Ehm, no tak motorky tam sou Ale mimo naprasklyho drzaku, coz sem vedel, a budu resit lepenim a lesenim z Merkuru, tak sem ted zjistil, ze celej ten vnitrek v jedny lita, auuuuuuuuuuuuuuuu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 celej ten vnitrek v jedny lita, auuuuuuuuuuuuuuuu áááa sokana... ty woe dyt si rikal že maj byt nove? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 http://www.ivankukamarade.cz/jak-jsme-star...uzebni-zuk.html Svazovej žuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 celej ten vnitrek v jedny lita, auuuuuuuuuuuuuuuu áááa sokana... ty woe dyt si rikal že maj byt nove? No to puvodne mely byt, ale nebyly. Takze byly za 3000 obe. Jedna je jak nova, ta druha zvenku taky, ale nak ten vnitrek poletuje a trosku jeden drzak je nalomenej. Dotycnej, DJDREK, rikal, ze to mam poslat zpatky, ale to by bylo hroznyho srani s tim, tak snad to bude ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 No to puvodne mely byt, ale nebyly. Takze byly za 3000 obe. Jedna je jak nova, ta druha zvenku taky, ale nak ten vnitrek poletuje a trosku jeden drzak je nalomenej. Dotycnej, DJDREK, rikal, ze to mam poslat zpatky, ale to by bylo hroznyho srani s tim, tak snad to bude ok no obavam se ze lampa dostala ranu....to je ten držák a mdnul i vnitřek...tam sou tuším taky nějaké packy a to je pruser pak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 no obavam se ze lampa dostala ranu....to je ten držák a mdnul i vnitřek...tam sou tuším taky nějaké packy a to je pruser pak Mam obavy, ze jen potvrzujes moje obavy Akorat nechapu, jaktoze to na ni neni absolutne videt Trosku sem s tim zarygloval a prestalo to, ale mam obavy, ze me to bude stat o 1500, az budu schanet dalsi No ale drevo mi neprislo volebni spot US nasRath utek ze studia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Dobrou noc všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Hallooooo dobré ránko ve spolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 dobre rano Hoj pane, co nového Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Bre ranko mladezi ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 krasne slunecne ranko vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 krasne slunecne ranko vsem Ahojky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 dobre rano Hoj pane, co nového noveho ani snad nic...jen ze vcera pokuticka a to co predvadeli policajti v holesovicich jsem jeste nevidel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 no obavam se ze lampa dostala ranu....to je ten držák a mdnul i vnitřek...tam sou tuším taky nějaké packy a to je pruser pak Mam obavy, ze jen potvrzujes moje obavy Akorat nechapu, jaktoze to na ni neni absolutne videt Trosku sem s tim zarygloval a prestalo to, ale mam obavy, ze me to bude stat o 1500, az budu schanet dalsi No ale drevo mi neprislo volebni spot US nasRath utek ze studia Pekny jak to zabalil , vzhledem k tomu co ted provadi ve zdravotnictvi se ani nedivim, doufam ze se me nestane az budu potrebovat lekarskou peci ze me doktor rekne ze uz vycerpal limit a ze me posune v poradniku.... tee hrozny to ze : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Ahojky ! hojky Mišul, jak se mame?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 bré ránko všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky