baurak Vloženo 25. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 bré ránko všem zdarec pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Bré ránko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Ahoooooj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Ahoooooj Zdar Tome kdy zas míříš do Hlučína? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Zdarec karbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Ahoooooj Zdar Tome kdy zas míříš do Hlučína? Zatím teď ne, ale spíme tam docela často, když jsme na ostravsku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Zatím teď ne, ale spíme tam docela často, když jsme na ostravsku No tak máš řect a né se tak scházet inkognito jako to mě fak dostalo :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Zatím teď ne, ale spíme tam docela často, když jsme na ostravsku No tak máš řect a né se tak scházet inkognito jako to mě fak dostalo :D Kdybys to viděl, já si šel ven ještě jednou extra omrknout tu červenou octavii, jestli nebude mít samolepku nebo podle zadního difuzoru a neměla Tak mi pošli na tebe číslo a někdy bych dal vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Kdybys to viděl, já si šel ven ještě jednou extra omrknout tu červenou octavii, jestli nebude mít samolepku nebo podle zadního difuzoru a neměla Tak mi pošli na tebe číslo a někdy bych dal vědět njn kdybych přijel se svým tak je to jasny hnedka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Kdybys to viděl, já si šel ven ještě jednou extra omrknout tu červenou octavii, jestli nebude mít samolepku nebo podle zadního difuzoru a neměla Tak mi pošli na tebe číslo a někdy bych dal vědět njn kdybych přijel se svým tak je to jasny hnedka Jezdíš tam často? A co k sv. Floriánovy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 nazdarek bade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Jezdíš tam často? A co k sv. Floriánovy? jo parkrát už jsem tam byl...je to tam hezký, klideček atd. sv.Floriana nevím,asi neznám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 nazdarek bade Nazdar loupežníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 nazdarek bade Nazdar loupežníku nejaky novinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Jezdíš tam často? A co k sv. Floriánovy? jo parkrát už jsem tam byl...je to tam hezký, klideček atd. sv.Floriana nevím,asi neznám Aspoň myslím, že se to tak jmenuje. To je hotel kousek od náměstí v centru, taky moc hezký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Dobré krásné a slunečné dopo všem, co tu jsou a budou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Dobré krásné a slunečné dopo všem, co tu jsou a budou... Zdar lumpe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Dobré krásné a slunečné dopo všem, co tu jsou a budou... Zdar lumpe Zdar pekelníku, jak je ve Brně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 no tady je dnes tedy narvano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 tak zase jedna přihoda :D jedu si v doprovní špičce v koloně projíždím křižovatkou za 4 plyn nic...za 3 škyt nic otačky dolu (držím plyn) za 2 otačky dolu rychle z levého pruhu do praveho odstaveno....10x nastartuju nic...šlápnu na plyn nic otačku dolu-pustím plyn otačky nahoru.....paradox..... zastavil sem přimo před Škoda servisem na 4proudovce... tak sem hned vletěl na dilnu at mě někdo odtahne...jeden mechoš šel se mnou...čučel na to....za 2min čučení vrrrrrrrrn a jelo...to je piča to auto nebo co a mechoš asi takto jede : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 tak zase jedna přihoda :D jedu si v doprovní špičce v koloně projíždím křižovatkou za 4 plyn nic...za 3 škyt nic otačky dolu (držím plyn) za 2 otačky dolu rychle z levého pruhu do praveho odstaveno....10x nastartuju nic...šlápnu na plyn nic otačku dolu-pustím plyn otačky nahoru.....paradox..... zastavil sem přimo před Škoda servisem na 4proudovce... tak sem hned vletěl na dilnu at mě někdo odtahne...jeden mechoš šel se mnou...čučel na to....za 2min čučení vrrrrrrrrn a jelo...to je piča to auto nebo co a mechoš asi takto jede : Stalo se mi kdysi namlich to samy, taky to pak zas jelo, paxe to stalo zas, a nakonec za par dni dojezdilo, presne to delalo s tema otackama, no uz sme to spolu probirali - prasklej vlnovec a vadnej snimac otacek najednou Mas to zaklety jak ted ja. Vsechno (i diag) vypada na lambdu, ale ta je celkem nova, zere to normalne, atd. Taxem vahal a nakonec se nasral a objednal ji, tak uvidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Stalo se mi kdysi namlich to samy, taky to pak zas jelo, paxe to stalo zas, a nakonec za par dni dojezdilo, presne to delalo s tema otackama, no uz sme to spolu probirali - prasklej vlnovec a vadnej snimac otacek najednou Mas to zaklety jak ted ja. Vsechno (i diag) vypada na lambdu, ale ta je celkem nova, zere to normalne, atd. Taxem vahal a nakonec se nasral a objednal ji, tak uvidime nevím ted mě tak napadá jestli to není čerpadlo že najednou netlači štávu....myslím že u honziho se taky měnilo musim se ho poptati Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Zdar jak sviňa vespolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 néééé zdarééééc ve spolec v hospě more lentilky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 néééé zdarééééc ve spolec v hospě more lentilky Zdar Jene jak se vede ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky