David C3 Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 čau lidi. Potřebuji radu. Před 18 měsícema sem koupil na leasing nový Hyundai a ted chci škodovku. Jakým způsobem se dá ukončit? Zaplaceno 220tis (nic nedlužím) a zbývá doplatit 41x 6tis asi 245tis včetně pojistek (40tis) auto vyjde na 205. NOVÉ STÁLO 360 000,- 1)NAJÍT NĚKOHO KDO TO PŘEVEZME asi bez odstupného když ojete se prodávají 230-240tis 2)POPŘÍPADĚ VRÁTIT LEASINGOVCE?? AT SI NĚKOHO NAJDE? že dám akontaci na nové.. 3)VYPLATIT cca 230tis a za tu zamou částku prodat = 0,- (složité musel bych si čast peněz půjčit a pak vracet) Každopádně mega prodělek, měl sem si škodovku koupit hned :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veueyba Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 No kazdopadne nejdriv budes muset kontaktovat leasingovou spolecnost,ktera ti vypocte presnou castku,kterou bude chtit po tobe zaplatit a pak muzes jednat dale. Budto auto prodat, pokud mas kupce, nebo dat na protiucet a autosalon za tebe vsechno vyridi....Delam taky v autosalonu Skoda a tyhle veci delame docela bezne....akorat u tvyho Hyundaie pocitej s velikou ztratou... Roman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 31. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 na protiúčet to jde dát když je to v leasingu??? ma se zaplatit asi 230 a auto má podle mě cenu 230 tak jako nechat jim to ve škodovce at si na to najdou kupce na doplacení a dát akontaci na novou škodu?? Mam to od stejného prodejce kde chci koupit škodu ten prodáva i Hyundai. Podle mě pokud bych to nevyplatil od leasingovky tak to asi nemužu nechat u prodejce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 normalne kontaktuj leasingovku a ty ti varianty reknou ja mel fabinu od skofin ua taky jsem leasing koncil predcasne, akorat doplacenim dluzne castky a auto jsem si nechaval, ale vse se resilo formularem pres net a to i kdybych si vybral jinou variantu .. takze fofr 1/vyplnit formular 2/oni zaslali naceneni 3/ zaslal jsem penize a pak uz jsem si jenom dosel pro technicak tak uvidis co nabidne tvoje leasingovka, nebo pokud si hjundaje bral u tohodle prodejce tak by i oni mohli rovnou pomoci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.