R.O.B.I.N Vloženo 31. Březen 2017 Sdílet Vloženo 31. Březen 2017 Ahoj, chci se zeptat, jakou jednotku potřebuju, aby mi fungovalo, volání, poslech hudby.kontrakty aspoň na rádiu columbus na maxidotu to ozelim, tam to nepotrebuju vidět. Jde mi o to jaké přesné označení jednotky. Telefon mám Lenovo a800. Počítám to tu už 4h a prostě nevím, která mi toto vše podpoří. Děkuji moc za odpovědi. P.s tet nemám zadnou krabici pod sedadlem, budu vše dodělávám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Březen 2017 Sdílet Vloženo 31. Březen 2017 Napiš o jaký vůz a MR se jedná, aby kluci věděli do čeho to budeš montovat [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R.O.B.I.N Vloženo 31. Březen 2017 Sdílet Vloženo 31. Březen 2017 (editace) před 41 minutami, Stringo napsal: Napiš o jaký vůz a MR se jedná, aby kluci věděli do čeho to budeš montovat Sory, je to octavia2 MR 08 Editováno: 31. Březen 2017, autor: R.O.B.I.N Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R.O.B.I.N Vloženo 31. Březen 2017 Sdílet Vloženo 31. Březen 2017 Co jsem tady pročítal tak jsi to tady Sringo řešil, ale nevím co jsi se dozvěděl. Pokud můžeš nějak poradit, jakou máš ty tu jednotku a co tam všechno jde ovládat a vidět na tom columbusu. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Březen 2017 Sdílet Vloženo 31. Březen 2017 Tak já mám OII MR2005, MaxiDot, MF volant a Columbus. BT jednotku mám 7P6 035 730 N. Jednotka umí přehrávat hudbu přes BT, kontakty jsou zobrazené na Columbusu, na MaxiDotu se nezobrazují a neumí to zobrazovat SMS. Běhá mi na tom telefon s Android 5 i 6 a měl by i 7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R.O.B.I.N Vloženo 31. Březen 2017 Sdílet Vloženo 31. Březen 2017 To jsem přesně chtěl vědět a co mi bude taky stačit. A že já nemám MF volant to snad nebude ničemu vadit? Na funkci ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Březen 2017 Sdílet Vloženo 31. Březen 2017 Volant na funkci podle mě vliv nemá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 31. Březen 2017 Sdílet Vloženo 31. Březen 2017 pak ovládáš přes páčku stěračů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R.O.B.I.N Vloženo 31. Březen 2017 Sdílet Vloženo 31. Březen 2017 No paráda díky chlapy za užitečné rady. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 (editace) ahoj kluci jakou jednotku BT aby mi na ni fungoval mobil Windows 8 a Windows 10 jedna se o SII 2010 , columbus, maxi-dot multifunkce, na starem telefonu mi ukazoval i na maxiku smsky ale W8 a W10 nesparuje mobil díky za odpověd Editováno: 7. Květen 2017, autor: libor.kratas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 7. Květen 2017 Sdílet Vloženo 7. Květen 2017 Potom ta kouzelná nokie neumí RSAP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 7. Květen 2017 Sdílet Vloženo 7. Květen 2017 (editace) @ka_r_los :umí ,promiň já to špatně napsal , BT najde mobil ale nespáruje... mam tady tuto jednotku Editováno: 9. Květen 2017, autor: libor.kratas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jandara3112 Vloženo 11. Květen 2017 Sdílet Vloženo 11. Květen 2017 Ahoj, koupil jsem Scouta 2009 s GSM II a rad bych do toho nejak chytil iPhone 7 Plus s dobijenim. Netusite, jestli se na tehnle telefon dela drzak? (Na e-shopu skoda-auto jsem ho nenasel.) Nebo nevite nekdo, jake je zapojeni tech pinu na GSM II? Kuli napajeni, drzak bych si nejak vyrobil z kydexu. Diky Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatessKo Vloženo 14. Květen 2017 Sdílet Vloženo 14. Květen 2017 Zdravím. Koupil jsem Octavii r.v.2009,rádio BOLERO,ale není tam BT jednotka ani drzák ani kabeláž. Chtěl bych si ji dodělat. Poradil by někdo jakou sehnat jednotku,nobo ji dokonce měl na prodej? Nejlépe jednotka i s kabeláží a držákem. Díky Mates. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 14. Květen 2017 Sdílet Vloženo 14. Květen 2017 Chtel bych se zeptat, zda muze odejit gsm jednotka?? Posledni dobou se mi stane, ze se cas od casu odpoji od mobilu - resp. ztrati signal bluetooth, tak to musim pripojit rucne. Diky:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Květen 2017 Sdílet Vloženo 14. Květen 2017 Jestli máš jednotku s anténou, tak zkus anténu vyndat a zandat, jestli nemá vůli. Může to dělat i telefon (nějaká .apk) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 14. Květen 2017 Sdílet Vloženo 14. Květen 2017 Mam dlouhodobe IOS a do ted ta jednotka fungovala s tim bez problemu,... mam dodelavane gsm 2 s drzakem a ja mel mobil v tu chvili vedle rucky. Da se nejak zjistit, ze je k.o.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Květen 2017 Sdílet Vloženo 14. Květen 2017 Pokud to je hlídané počítačem, tak by to mělo vyhodit chybu na diagnostice. Ale to je spíš otázka na někoho kdo se diagnostikou zabývá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Květen 2017 Sdílet Vloženo 14. Květen 2017 Pokud to je hlídané počítačem, tak by to mělo vyhodit chybu na diagnostice. Ale to je spíš otázka na někoho kdo se diagnostikou zabývá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 14. Květen 2017 Sdílet Vloženo 14. Květen 2017 Odpojit, za chvilku pripojit jednotku, zrusit naparovani v telefonu...stat se to muze, cela funkcionalita hlidana neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walleyman Vloženo 5. Červen 2017 Sdílet Vloženo 5. Červen 2017 Ahoj, řeším doaktivaci hudby přes BT u kolegova Yetiho 2009, jeden z prvních. Jednotka je 1Z0 035 729 E, handsfree funguje, ale rád by i přehrávání hudby přes telefon. Kodování jednotky je 0010411, rádio Bolero a plnotučný maxidot. Pokud jsem dobře pochopil, tak jednotka nepodporuje A2DP a když už, tak mono, tzn. jedině sehnat novější jednotku, třeba 7P6 035 730 E. Nebo je možné starou překodovat a dotáhnout ruhý kanál dodatečně z jednotky do Bolera ? Jedná se o výbavu bez AudioSystemu ... Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coudy28 Vloženo 25. Červen 2017 Sdílet Vloženo 25. Červen 2017 Ahoj všichni , dodělával jsem si BT, rádio Audience mp3, BT jednotka 1Z0 035 729, kabeláž jsem kupoval original. Problém že se nemohu vagem (VCDS) napojit ať ji mohu přepnout do BT modu. Píše : 77 telephone - too many communication errors to continue. To je jednotka v háji?. přitom na maxidotu vidím položku phone, a pokud na ni najedu tak mi napise pripojte tel. do držáku. Mám ročník 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sam.R Vloženo 3. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2017 Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Mám Octavia 2 FL rv 2012, v autě mám Bolero (1Z0 035 156 F) a originální BT (5N0 035 730 D), vše funguje jak má, akorát při přehrávání hudby pomocí BT se na displeji Bolera zobrazí jen "BT-AUDIO" namísto názvu skladby, i šipky na přeskakování skladeb jsou zašedlé. Na fóru jsem vyčetl, že BT musí podporovat AVRCP, aby zobrazovala název skladby a bylo možné ovládat písničky z rádia. Podporuje tato jednotka (5N0 035 730D) tuto možnost nebo je potřeba koupit novější, připadně jakou? Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 Dokázal by mi někdo říct nějaké info o jednotce 7E0035730A? Měla by to být GSMII, ale vůbec netuším, co všechno by měla umět.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Tihlařík Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 Ahoj Všichni, jakou jednotku zvolit do o2rs fl 2011 k radiu columbus chci domontovat mf a volant s o3rs a chtěl bych aby frčel jak maxidot tak ovladani na volantu díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.