civrs Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 Prosím nemůže někdo pomoct?Moje nokia 6230i přestala spoluracovat s origo handsfree.Když někdo volá tak se rádio neztlumí,nezvoní a naopak když chci volat tak je to samé.Nevíte co je špatné?jestli tel.nebo origo sada?Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 A hlásí telefon spárování? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
civrs Vloženo 3. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2009 A hlásí telefon spárování? Už ne ale do nedávna vše fungovalo v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaHdc Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 Zkus na telefonu v nabídce bluetooth vybrat "Hledat audio příslušenství" (nebo tak nějak, mám jiný typ telefonu) a mělo by Ti to nabídnout něco jako Skoda HF. Pak by mělo stačit tenhle přístroj vybrat, zadat PIN 1234 a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
civrs Vloženo 3. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2009 Zkus na telefonu v nabídce bluetooth vybrat "Hledat audio příslušenství" (nebo tak nějak, mám jiný typ telefonu) a mělo by Ti to nabídnout něco jako Skoda HF. Pak by mělo stačit tenhle přístroj vybrat, zadat PIN 1234 a je to. Hned to jdu vyzkoušet,dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
civrs Vloženo 3. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2009 Tak to bluetooth žádné zařízení nenašlo,nemůže to být nějaká pojistka když to dříve fungovalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janousmi Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 Tak to bluetooth žádné zařízení nenašlo,nemůže to být nějaká pojistka když to dříve fungovalo? První věc - napiš mi jaký typ HF sady máš (popiš mi krabičku, kterou máš pod sedadlem spolujezdce), SW, HW -> plastová černá s datovým konektorem a anténním svodem = GSM III, hliníková = GSM II, plastová černá bez anténního svodu = GSM II - UHV Low A nebo mi řekni typ a r.v. auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
civrs Vloženo 3. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2009 První věc - napiš mi jaký typ HF sady máš (popiš mi krabičku, kterou máš pod sedadlem spolujezdce), SW, HW -> plastová černá s datovým konektorem a anténním svodem = GSM III, hliníková = GSM II, plastová černá bez anténního svodu = GSM II - UHV LowA nebo mi řekni typ a r.v. auta Škoda Octavia II 1,9 TDI PD 77kW rv.2005. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janousmi Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 Škoda Octavia II 1,9 TDI PD 77kW rv.2005. Takže GSM II, po zapnutí klíče má být jednotka viditelná na nějakém telefonu, který je v okolí... Pokud není, tak je buď k ní připojen jiný telefon a nebo je někde závada (jednotka nebo kabeláž) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
civrs Vloženo 3. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2009 Takže GSM II, po zapnutí klíče má být jednotka viditelná na nějakém telefonu, který je v okolí... Pokud není, tak je buď k ní připojen jiný telefon a nebo je někde závada (jednotka nebo kabeláž) ještě takový poznatek:dříve, když jsem zmáčkl na adaptéru (do kterého vmáčknu tel.) ten bílí knoflík tak začal nějakej automat žvanit něco německy.No a momentálně je to hluché. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz-3309 Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 mám stejný problém... Octavia RS, r.v. 2009 palubní počítač hlásí, že je telefon NEKOMPATIBILNÍ... mám Nokii N95 8GB... nějaký tip? zkusím zítra jiný mobil, třeba se tenhle opravdu nemůže spojit... jinak zlobí to "od začátku", v autě jsem dneska seděl poprvé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 zapni v nastaveni bluetooth telefonu vzdalenou sim a uvidis ze pojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz-3309 Vloženo 12. Září 2009 Sdílet Vloženo 12. Září 2009 zapni v nastaveni bluetooth telefonu vzdalenou sim a uvidis ze pojede díky potvrzuji že to už funguje ty SMSky přímo na displeji vedle tachometru to jsem ani nečekal ještě nějak odstranit abych nemusel potvrdit pokaždý na mobilu že se smí sada připojit a převzít správu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. Září 2009 Sdílet Vloženo 12. Září 2009 díky potvrzuji že to už funguje ty SMSky přímo na displeji vedle tachometru to jsem ani nečekal ještě nějak odstranit abych nemusel potvrdit pokaždý na mobilu že se smí sada připojit a převzít správu... jasne, v nastaveni bluetooth u handsfree zvol autorizovany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz-3309 Vloženo 31. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2009 nedokážu rozchodit HF s telefonem SE K810i, prošel jsem co jsem mohl a v telefonu nikde něco jako je vzdálená správa nenašel... je možné že to prostě nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 31. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2009 a díval jsi se do seznamu podporovaných telefonů? pochybuju že SE má rSAP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz-3309 Vloženo 31. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2009 a díval jsi se do seznamu podporovaných telefonů? pochybuju že SE má rSAP... o tom seznamu se tady psalo, ale já ho nedokázal najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz-3309 Vloženo 31. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2009 vyřešeno, tady je soupis... mám smůlu a Nokia 6700 jež jsem zvažoval tam neni taky... http://de.wikipedia.org/wiki/RSAP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 31. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2009 6700 to mít bude, jenom to tam není napsané... některé telefony tam nejsou, ale mají rSAP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz-3309 Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 tak jsem včera koupil Nokia E52 a je klid... je to docela hezkej mobil a není to kráva jako můj starej N95 8gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noza Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 takže E52 šlape v pořádku? Taky nad ní právě uvažuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz-3309 Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 takže E52 šlape v pořádku? Taky nad ní právě uvažuji maximální spokojenost mohl jsem si vybrat díky bonusům v podstatě jakýkoliv telefon, díky GSM III jsem uvažoval pouze o Nokii SonyEricsson bohužel na GSM III nefunguje mám doma N95 8gb, to je ale strašná "kráva", nic takovýho už nechci 6700 classic jsem zvažoval, ale E52 je kovová a 1500 mAh baterka a její "štíhlost" zvítězila... dá se nová sehnat pod 6 tisíc, má to i GPS a další nesmysly jež sice nepotřebuji, ale když už tam jsou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
postul Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Prosím o radu - dnes jsem si přivezl domů novou Oct II v dost soc výbavě. Nicméně podle prodejce by měla mít BT HF, dokonce mi i říkal, jak to spárovat. Bohužel jsem měl totálně vybitej telefon, tak jsem to nemoh zkusit tam. Zkusil jsem to až doma, bohužel neúspěšně. Po otočení klíčku dám v telefonu vyhledat nové zařízení, leč bezúspěšně. Zkoušel jsem to jak se soukromým telefonem (HTC Diamond), tak se služební nokii (číslo neznám). Je to na reklamaci? Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.