Lisiak Vloženo 2. Září 2009 Vloženo 2. Září 2009 Dobry den, po rocnej prehliadke v servise mi spravili VAG test - vypis paměti závad našiel 1 chybu: 17997 - potenciometr pro volbu teploty (G267) - zkrat na kostru P1589 - 35-00 - - Prosím niekoho, kto vie ako odstrániť túto chybu nech mi dá vedieť. Mám spravenú dodatočnú klimatizáciu DIAVIA automatickú už viac ako dva roky. V servise mi povedali, že to nie je nič vážne a že s autom môžem jazdiť ďalej. Citovat
kolnik Vloženo 7. Září 2009 Vloženo 7. Září 2009 Dobry den, po rocnej prehliadke v servise mi spravili VAG test - vypis paměti závad našiel 1 chybu:17997 - potenciometr pro volbu teploty (G267) - zkrat na kostru P1589 - 35-00 - - Prosím niekoho, kto vie ako odstrániť túto chybu nech mi dá vedieť. Mám spravenú dodatočnú klimatizáciu DIAVIA automatickú už viac ako dva roky. V servise mi povedali, že to nie je nič vážne a že s autom môžem jazdiť ďalej. No nikto múdrejší nereaguje. Já bych chybovou hlášku smazal, jezdil dál a po cca měsíci bych zkontroloval, zda se chyba opakuje. Potom řešit. Citovat
Radek Obadal Vloženo 13. Září 2009 Vloženo 13. Září 2009 příčina zkrat na kostru mezi potenciometrem a RJ motoru doporučený postup kontrola elektronického vedení, potenciometr kontrola nebo výměna víc mi vis neřekl Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.