capjackal Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Zdravím, mám problém se svoji audio sestavou v Octavi I, r.v. 2001, 8x repro. Vše mám originál, jen rádio jsem vyměnil za Alpine IDA-X300. S funkcemi rádia jsem spokojený, jen jsem neštastný s basami. V nastavení mám basy na maximum, i zapnutou funkci LOUD a prostě to hraje skoro jako z mobilu. Známej má taky vše originál (Octavia I, r.v. 2000, 8x repro), jen má jiný rádio - nějaké starší Pioneer na MP3 CD. Basy nemá téměř vůbec přidané, jen zaplou funkci LOUD a basuje mu to krásně (oproti mýmu). Jakmile jen trochu přidá basy, tak repráky nestíhají a basují co můžou. To já to mám stále na max a je to jako by on měl basy v mínusu. Původní majitel mého auta si zabudoval handsfree Nokia. Při jeho odstraňování jsem našel mezi kabeláží tři černé krabičky napojené na audio systém. Dvě byly od Nokia a jedna přímo od Škoda a napojená přímo na audio systém (na kabely repro). Tuto krabičku jsem tam zatím nechal. Zřejmě pouští do reproduktorů zvuk z mobilu. Máte ve svých autech také krabičku Škoda? Myslíte, že může tato krabička zkreslovat zvuk nebo je chyba v rádiu, protože reproduktory jsou stejné. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 ...tak v rádiu určitě chyba není....odinstaluj vše nepotřebné a můsí to hrát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capjackal Vloženo 7. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2009 No, tak jsem tu krabičku odstranil (opravdu basy lehce zkreslovala) a pak si pohrál s nastavením rádia a už to hraje OK ...na origo... Výšky musím mít v mínusu, pak je to OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adnots Vloženo 11. Září 2009 Sdílet Vloženo 11. Září 2009 (editace) Ještě mě napadá jedna věc, zkus zkontrolovat zapojení polaritu (+/-) reproduktorů. Pokuď jsou středobasy zapojené obráceně, basy basují do dveří a ne dovnitř. Ale tys říkal, že máš trasy origo? I když nějaké krabičky v trase - třeba je polarizace středobasů obráceně. To chce vyzkoušet. Editováno: 11. Září 2009, autor: Adnots Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.