domic Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 Zdravím, koupil jsem origo zesák do supa. Jak a kde ho umístit a jak zapojit.?? poradíte mi někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 Zdravím, koupil jsem origo zesák do supa. Jak a kde ho umístit a jak zapojit.?? poradíte mi někdo? Origo zasák je umístěn vzadu v kufru na horní stěně či jak to napsat herdek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 A kde si ho sehnal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domic Vloženo 8. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2009 A kde si ho sehnal ? Sehnal jsem ho na Aukru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domic Vloženo 8. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Origo zasák je umístěn vzadu v kufru na horní stěně či jak to napsat herdek. jo tam je místo.Takže kabely tahat tak jak od neoriginálu. z pojstkovky, nebo k DXu?? někde jsem se dočet že bývá i pod sedadlem ...už jsem z toho jelen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 jo tam je místo.Takže kabely tahat tak jak od neoriginálu. z pojstkovky, nebo k DXu?? někde jsem se dočet že bývá i pod sedadlem ...už jsem z toho jelen. Kámo na elektriku je tu Jaroušek Ace je náš rádce víš takže ten ti dozajista řekne kudy tudy.Já to nezkoumal.Radši do toho ani nelezu.Hlavně jak to hraje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Zdravím, koupil jsem origo zesák do supa. Jak a kde ho umístit a jak zapojit.?? poradíte mi někdo? Důležitý taky je jestli máš origo rádio. Jinak se zesík nezapne. Sice nějaký možnosti jsou, ale vyzkoušený je nemám. Zesík je pod zadním platem v pravo. Zapojenej je přes vlastní pojistku v relé boxu na stálých +12. Pak jen propojit s komfort Can sběrnicí a předrátovat kabely k repro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 No vidíš.Neříkal jsem ti to?Prostě Jarda.Je to fachman panečku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Díky Víťo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domic Vloženo 9. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2009 Důležitý taky je jestli máš origo rádio. Jinak se zesík nezapne. Sice nějaký možnosti jsou, ale vyzkoušený je nemám.Zesík je pod zadním platem v pravo. Zapojenej je přes vlastní pojistku v relé boxu na stálých +12. Pak jen propojit s komfort Can sběrnicí a předrátovat kabely k repro. Tak to je na mě trochu moc Nenajde se někdo kdo by to zapojil?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 ehm Jardooo ?? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 ehm Jardooo ?? :smich: Petříku jarda je sice borec ale koukni na tu vzdálenost.Mělo by to být někde poblíž.Ale i tady okolo nás ti to výjde kámo neboj nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domic Vloženo 9. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2009 Petříku jarda je sice borec ale koukni na tu vzdálenost.Mělo by to být někde poblíž.Ale i tady okolo nás ti to výjde kámo neboj nic Díky .. Jen k tomu ted zháním ještě kabely má to totiž dvě patice o x konektorech a bez toho to asi nepůjde ..kdyby je někdo měl, vzal bych je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 Ta kabeláž se blbě shání, pokud už je tak jsou to ty 2 konektory asi s půl metrem kabelu - odštípnutýho. Takže bych se spíš přikláněl ke koupi novýho konektoru + piny. A kabeláž vést od rádia k zesilovači a pak zpět, což při současným stavu bude asi nejrozumnější. V originále je to tažený slabejma drátama z rádia přímo do zesíku a pak silnýma k jednotlivým repro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 12. Září 2009 Sdílet Vloženo 12. Září 2009 Myslím,že by měl jít koupit ve škoda originál celý svazek,až bude chvilka,juknu do etky,zkusím to najít a napsat číslo. Jestě se pak musí rádio nebo navi nakodovat vagem na sound system,jinak ti nepůjde zvuk z repro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.