Publikováno Duben 9, 200619 r Cau, nevitel jste nekdo reklamu co probehla v televizi na nejaky casopis ci co a u toho byla stavebnice? V nekolika castech tam inzerovali skladaci subaru ktere snad melo byt i na dalkove ovladani. Hledal jsem neco vice o tom na netu, ale nenasel. Napiste pls. pokud nekdo vite vice. Dik
Duben 9, 200619 r Taky jsem tu reklamu viděl, ale nevím přesně kterej časopis, ale když bys to chtěl kupovat tak to bude strašnej ranec, lepší koupit samostatně a poskládat
Duben 9, 200619 r Autor No to jsem prave z toho nepochopil z kolika to je casti a co to stoji abych si spocital na kolik to nakonec vyjde.
Duben 9, 200619 r Bych tipnul, že by to mělo jít sestavit do 1 roku. Ale pochybuju, že k časáku za 99korun ti daj vysílačku nebo komplet motor
Duben 9, 200619 r Cau, Teoreticky by to mělo bejt tohle http://www.radiocontrol.cz/. Podle ty reklamy by tam melo bejt komplet auticko, ale pochybuju ze k tomu bude i dálka, a kdo vi jestli driv nekrachnou.))
Duben 10, 200619 r Koukal jsem na to Bude to 55 dílů, první za 99,- a další za 199,- Tahle stavebnice se dá sehnat okolo 6 000,- u prodejců RC modelů
Srpen 12, 200817 r Zdravím všechny take sem tu reklamu sledoval a napalil se je to pěkné ale vý de to pomalu na 9 000 tis a trvá to třičtvrtě roku , je to i s ovládaním výk.motoru je 23000tis ot/min
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.