Kubajsz Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Ahoj, potreboval bych nutne poradit...vejdou se do Octavie Combi 2.0TDi leve dvere od Fabie? Nejlepe bych potreboval dat do kufru oboje leve dvere. Problem je, ze ma Octavie vzadu nad sedadly mriz, protoze byla kupovana na firmu. Dekuji za rychle odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DevilDave Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Ahoj, potreboval bych nutne poradit...vejdou se do Octavie Combi 2.0TDi leve dvere od Fabie? Nejlepe bych potreboval dat do kufru oboje leve dvere. Problem je, ze ma Octavie vzadu nad sedadly mriz, protoze byla kupovana na firmu.Dekuji za rychle odpovedi. No ja jsem mel do nedavna vzadu taky mriz, ale ta sla posunout do predni pozice kdyz jsi sklopil sedacky. Mimo to mriz si od 15.9.2009 muzes z auta vymontovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 Vojdú sa(či dvoje to neviem) ale tak jak píše Devil musíš posunúť mrežu dopredu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 DevilDave má pravdu. Včera jsem to ověřoval u kamaráda krerý dělá na evidenci vozidel. Už se těším až mi auto přijde ze servisu a tu mříž od tamtud vykopu!!! Jen to vrže a překáží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 (editace) Už se těším až mi auto přijde ze servisu a tu mříž od tamtud vykopu!!! a nezapomeň na fólie na oknech! Editováno: 25. Září 2009, autor: vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.