s-talker Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 Vsichni octaviani, nevite kde sehnat tuto planzetu? Je v pacce nastaveni vysky sedadla. V etce nemuzu najit cislo dilu. Dekuji a doufam, ze jsem nezalozil duplicitni tema, ale nenasel jsem nic zajimaveho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 Zrovna dneska jsem na to narazil. Maji to na www.skodateile.cz za 195 KC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 19. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2009 tisicere diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 Objednával jsem přímo u výrobce za 90 Kč za 2 ks ;-) Musel bych ale pohledat doklad pokud by měl někdo zájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 Tk jsem pohledal Cena je 95,- Adresu asi přes SZ nejsem si jistý,zda jí sem můžu napsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 Stacilo by cislo z ETKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 Stacilo by cislo z ETKY Cislo v Etce nenajdes, neni to dil ze Skodovky. Jedna se dil od firmy Pajr ktera pro Skodovku vyrabi vsechny prahove listy a dalsi podobne doplnky. V jejich sortimentu je i tento dil (prodava se samozrejme v paru). Takze pokud nekdo chcete objednat muzete ZDE. Cena jak rikal jiz waikiki je 95 Kč. Mozne varianty: OCTAVIA RS SCOUT 4x4 (asi) Dobrý den, tento týden vám je ( 2 sady ) mohu poslat . Cena je 80 kč bez DPH za 1 sadu + 140 kč poštovné a balné . Děkuji S pozdravem Gabriela Seemanová logistika Pajr a synové, spol. s r. o. Boleslavská 63 294 42 Vlkava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.