Přejít na obsah

Radio Audience - Nahrávání dopravních info (AIM)

Doporučené příspěvky

Octavia, s rádiem Audience:

Při vypnutém zapalování se mi nenahrávájí dopravní informace v zadaných intervalech. Dle mého názoru by to mělo fungovat (jinak nevím, na co by to bylo). Pri vypínání se na displayi rádia zobrazí "TP Record". Ale nic se nenahraje. Pokud se vysílá doprava při běžně zapnutém rádiu i zapalování, tak se zprávy nahrávají.

Má někdo tušení, kde je problém?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi by bolo lepsie tento thread umiestnit do sekcie Octavia II...

Ale k veci - mne to funguje jak ma, takze doporucim servis, resp. este raz to skontroluj (podla navodu k radiu):

- Este raz by som skontroloval nastavene casy nahravania (daju sa nastavit iba 2 casove intervaly), mimo nastavenych casov to totiz nenahrava!!!

- Plus, skontroluj ci to mas naozaj zapnute (pri vypnuti radia to na chvilu napise na displej)

Odkaz ke komentáři

(Sekce Octavia II jsem si všiml, až jsem to zadal, tak sorry.)

Hm, v servisu (Klokočka) v podstatě nevěděli, o čem mluvím. Zřejmě funkci AIM na rádiích ještě neobjevili (i když to chodilo i na starém Symphony, akorát bez intervalů).

Myslím, že mám všechno nastaveno dobře. Rádio nevypínám, při vytažení klíčku ze spínací skříňky to napíše TP Record. Při jízdě to dopravu normálně nahrává.

Zvažoval jsem, zda na nemá vliv, že při běžném poslechu a vypnutém zapalování se rádio po 60 minutách vypíná...

Každopádně jsem rád, že to alespoň někomu chodí. Ono např. ani v manuálu o tom moc psáno není... Např. pokud auto odstavím na týden, tak to opravdu v těch intervalech každý den nahrává?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...