Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Octavia, s rádiem Audience:

Při vypnutém zapalování se mi nenahrávájí dopravní informace v zadaných intervalech. Dle mého názoru by to mělo fungovat (jinak nevím, na co by to bylo). Pri vypínání se na displayi rádia zobrazí "TP Record". Ale nic se nenahraje. Pokud se vysílá doprava při běžně zapnutém rádiu i zapalování, tak se zprávy nahrávají.

Má někdo tušení, kde je problém?

Asi by bolo lepsie tento thread umiestnit do sekcie Octavia II...

Ale k veci - mne to funguje jak ma, takze doporucim servis, resp. este raz to skontroluj (podla navodu k radiu):

- Este raz by som skontroloval nastavene casy nahravania (daju sa nastavit iba 2 casove intervaly), mimo nastavenych casov to totiz nenahrava!!!

- Plus, skontroluj ci to mas naozaj zapnute (pri vypnuti radia to na chvilu napise na displej)

• Autor

(Sekce Octavia II jsem si všiml, až jsem to zadal, tak sorry.)

Hm, v servisu (Klokočka) v podstatě nevěděli, o čem mluvím. Zřejmě funkci AIM na rádiích ještě neobjevili (i když to chodilo i na starém Symphony, akorát bez intervalů).

Myslím, že mám všechno nastaveno dobře. Rádio nevypínám, při vytažení klíčku ze spínací skříňky to napíše TP Record. Při jízdě to dopravu normálně nahrává.

Zvažoval jsem, zda na nemá vliv, že při běžném poslechu a vypnutém zapalování se rádio po 60 minutách vypíná...

Každopádně jsem rád, že to alespoň někomu chodí. Ono např. ani v manuálu o tom moc psáno není... Např. pokud auto odstavím na týden, tak to opravdu v těch intervalech každý den nahrává?

presne tak, nahrava, pokial nezaplni pamat.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.