Martinoslav Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Chlapi, zjistil jsem, ze vyrobce moji oblibene autokosmetiky Coyote, coz je Lybar, sidli kousek ode me, konkretne ve Velvetech. Planuju tam zajet a omrknout jestli maji ve svem sidle podnikovou prodejnu Tam by mohli mit kosmetiku mnohem levneji nez v kramech, kde je dost predrazena... Jak jste s Coyotem spokojeni? Kdyby nekdo chtel, tak pripadne muzu nejake pripravky nakoupit a pak je privezt nekam na sraz. V kramech to opravdu maji tak o 30% drazsi. Vim to, protoze podnikova prodejna byla v UL, jenze ji zrusili Tak zkusim primo vyrobnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_P2M Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Chlapi, zjistil jsem, ze vyrobce moji oblibene autokosmetiky Coyote, coz je Lybar, sidli kousek ode me, konkretne ve Velvetech. Planuju tam zajet a omrknout jestli maji ve svem sidle podnikovou prodejnu Tam by mohli mit kosmetiku mnohem levneji nez v kramech, kde je dost predrazena... Jak jste s Coyotem spokojeni? Kdyby nekdo chtel, tak pripadne muzu nejake pripravky nakoupit a pak je privezt nekam na sraz. V kramech to opravdu maji tak o 30% drazsi. Vim to, protoze podnikova prodejna byla v UL, jenze ji zrusili Tak zkusim primo vyrobnu to je zájmu hlavně bacha, ať si nekoupíš lak na vlasy místo spreje na gumy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 10. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Jsem cekal, kdy se pak chytrej vetre do smysluplne komunikace milovniku pece o plechove milacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 čaute, nahoď ceny a kdyžtak se domluvíme, že bys to vzal sebou na srázek - jestli tentokráte přijedeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 10. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Prijedu, to se neboj Ceny zjistim a dam vedet... Ted jsem o vikendu lestil interier a vyborne mi pomohl aktivni cistic plastu v interieru, fakt super vec!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterka Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 A nedělá to šmouhy? Já mám TURTLE WAX a ALLMOR ÄLL a ten šmouhy nedělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Ten cistic plastu?? Nedela. On je to totiz "jen" cistic. Nastrikas to, nechas chvili pusobit a rozetres. Pak se na to pouziva Cocpit spray a tim uz provedes finalni docisteni a "nablyskani" Vyhoda oproti ArmorAllu, ktery je bezpochyb vybornej, je, ze Coyote je neporovnatelne levnejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Už se těším ,až dáš ceny. Jinak co se spokojenosti týče No Problemo!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterka Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 A co je to levnější? Mám taky na prodejně Den Braven čistič plastů v akci za 80,- Kč. Je to drahý? A dokonce 5 vůní! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ImrichMATO Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 Oživme trošku túto tému. Prosím o praktické skúsenosti, spokojnosť atď. s touto autokozmetikou (Coyote). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.