Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chlapi, zjistil jsem, ze vyrobce moji oblibene autokosmetiky Coyote, coz je Lybar, sidli kousek ode me, konkretne ve Velvetech. Planuju tam zajet a omrknout jestli maji ve svem sidle podnikovou prodejnu ;) Tam by mohli mit kosmetiku mnohem levneji nez v kramech, kde je dost predrazena... Jak jste s Coyotem spokojeni? Kdyby nekdo chtel, tak pripadne muzu nejake pripravky nakoupit a pak je privezt nekam na sraz. V kramech to opravdu maji tak o 30% drazsi. Vim to, protoze podnikova prodejna byla v UL, jenze ji zrusili :( Tak zkusim primo vyrobnu :)

Chlapi, zjistil jsem, ze vyrobce moji oblibene autokosmetiky Coyote, coz je Lybar, sidli kousek ode me, konkretne ve Velvetech. Planuju tam zajet a omrknout jestli maji ve svem sidle podnikovou prodejnu ;) Tam by mohli mit kosmetiku mnohem levneji nez v kramech, kde je dost predrazena... Jak jste s Coyotem spokojeni? Kdyby nekdo chtel, tak pripadne muzu nejake pripravky nakoupit a pak je privezt nekam na sraz. V kramech to opravdu maji tak o 30% drazsi. Vim to, protoze podnikova prodejna byla v UL, jenze ji zrusili :( Tak zkusim primo vyrobnu :)

to je zájmu :p

hlavně bacha, ať si nekoupíš lak na vlasy místo spreje na gumy ;)

• Autor

Jsem cekal, kdy se pak chytrej vetre do smysluplne komunikace milovniku pece o plechove milacky :p

:smich:;)

čaute, nahoď ceny a kdyžtak se domluvíme, že bys to vzal sebou na srázek - jestli tentokráte přijedeš ;)

• Autor

Prijedu, to se neboj ;)

Ceny zjistim a dam vedet... Ted jsem o vikendu lestil interier a vyborne mi pomohl aktivni cistic plastu v interieru, fakt super vec!!

A nedělá to šmouhy? Já mám TURTLE WAX a ALLMOR ÄLL a ten šmouhy nedělá :t

post-18-1144701573.jpg

• Autor

Ten cistic plastu?? Nedela. On je to totiz "jen" cistic. Nastrikas to, nechas chvili pusobit a rozetres. Pak se na to pouziva Cocpit spray a tim uz provedes finalni docisteni a "nablyskani" ;)

Vyhoda oproti ArmorAllu, ktery je bezpochyb vybornej, je, ze Coyote je neporovnatelne levnejsi.

Už se těším ,až dáš ceny. Jinak co se spokojenosti týče No Problemo!!

A co je to levnější? Mám taky na prodejně Den Braven čistič plastů v akci za 80,- Kč. Je to drahý? A dokonce 5 vůní!

• 8 let později...

Oživme trošku túto tému. ;) Prosím o praktické skúsenosti, spokojnosť atď. s touto autokozmetikou (Coyote).

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.