Publikováno Duben 10, 200619 r Chlapi, zjistil jsem, ze vyrobce moji oblibene autokosmetiky Coyote, coz je Lybar, sidli kousek ode me, konkretne ve Velvetech. Planuju tam zajet a omrknout jestli maji ve svem sidle podnikovou prodejnu Tam by mohli mit kosmetiku mnohem levneji nez v kramech, kde je dost predrazena... Jak jste s Coyotem spokojeni? Kdyby nekdo chtel, tak pripadne muzu nejake pripravky nakoupit a pak je privezt nekam na sraz. V kramech to opravdu maji tak o 30% drazsi. Vim to, protoze podnikova prodejna byla v UL, jenze ji zrusili Tak zkusim primo vyrobnu
Duben 10, 200619 r Chlapi, zjistil jsem, ze vyrobce moji oblibene autokosmetiky Coyote, coz je Lybar, sidli kousek ode me, konkretne ve Velvetech. Planuju tam zajet a omrknout jestli maji ve svem sidle podnikovou prodejnu Tam by mohli mit kosmetiku mnohem levneji nez v kramech, kde je dost predrazena... Jak jste s Coyotem spokojeni? Kdyby nekdo chtel, tak pripadne muzu nejake pripravky nakoupit a pak je privezt nekam na sraz. V kramech to opravdu maji tak o 30% drazsi. Vim to, protoze podnikova prodejna byla v UL, jenze ji zrusili Tak zkusim primo vyrobnu to je zájmu hlavně bacha, ať si nekoupíš lak na vlasy místo spreje na gumy
Duben 10, 200619 r Autor Jsem cekal, kdy se pak chytrej vetre do smysluplne komunikace milovniku pece o plechove milacky
Duben 10, 200619 r čaute, nahoď ceny a kdyžtak se domluvíme, že bys to vzal sebou na srázek - jestli tentokráte přijedeš
Duben 10, 200619 r Autor Prijedu, to se neboj Ceny zjistim a dam vedet... Ted jsem o vikendu lestil interier a vyborne mi pomohl aktivni cistic plastu v interieru, fakt super vec!!
Duben 11, 200619 r Autor Ten cistic plastu?? Nedela. On je to totiz "jen" cistic. Nastrikas to, nechas chvili pusobit a rozetres. Pak se na to pouziva Cocpit spray a tim uz provedes finalni docisteni a "nablyskani" Vyhoda oproti ArmorAllu, ktery je bezpochyb vybornej, je, ze Coyote je neporovnatelne levnejsi.
Duben 11, 200619 r A co je to levnější? Mám taky na prodejně Den Braven čistič plastů v akci za 80,- Kč. Je to drahý? A dokonce 5 vůní!
Duben 25, 201411 r Oživme trošku túto tému. Prosím o praktické skúsenosti, spokojnosť atď. s touto autokozmetikou (Coyote).
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.