Lala07 Vloženo 21. Září 2009 Vloženo 21. Září 2009 Zdar, má OII r.v. 2005. Přední sedadla bez výhřevu. Dostali se mi do ruky sedadla s výhřevem. Tam je pro vyhřívaní samostatný konektor. Ale konektor k vakům (žlutý) byl rozměrově jiný než u mých sedadel. Předpokládal jsem, že budou ty k vakům shodné ale bohužel => nemohl jsem z důvodu el.připojení použít jiná sedadla. Liší se ty konektory k vakům z toho důvodu, že je rozdíl sedadla s výhřevem a sedalo bez výhřevu a nebo je to tím, že od určitého MR došlo k "vylepšení" a změně žlutého konektoru k vakům obecně u všech sedadel? Díky za info. Citovat
rolbař Vloženo 22. Září 2009 Vloženo 22. Září 2009 v průběhu MR 07 došlo k inovaci konektoru airbagů v sedačkách - změna druhu konektoru a odstranění jednoho konektoru v samotné sedačke (často zlobyly) Citovat
Lala07 Vloženo 23. Září 2009 Autor Vloženo 23. Září 2009 v průběhu MR 07 došlo k inovaci konektoru airbagů v sedačkách - změna druhu konektoru a odstranění jednoho konektoru v samotné sedačke (často zlobyly) A nevíš zda existuje nějakej mezikus nebo přechodovej kabel z jednoho typu konektoru na druhý? Citovat
DRYVER Vloženo 23. Září 2009 Vloženo 23. Září 2009 A nevíš zda existuje nějakej mezikus nebo přechodovej kabel z jednoho typu konektoru na druhý? Redukce zadna asi nebude, ale muzes konektor na sedacce odstrihnout a napajet ten konektor ktery potrebujes. Nefunkcnosti airbagu se bat nemusis, pokud umis s pajkou. Citovat
DRYVER Vloženo 24. Září 2009 Vloženo 24. Září 2009 a taky dobře izolovat aby to bylo úplné Jo to je svata pravda - ja to beru asi uz jako samozrejmost ze kdyz se paji, tak se i izoluje Citovat
karel21 Vloženo 1. Říjen 2009 Vloženo 1. Říjen 2009 A nejde ty konektory jen vyměnit - přepinovat? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.