Polda1 Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Mám prosbu, mám 1.9Diesel a chci, aby to trochu jelo, mám tam čerpadlo Lucas. jde to nějak poštelovat? máte zkušenosti? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dpremek Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 Taky mam feldu v dieselu a taky by me to zajimalo. Jenomze když se kupovala pred X lety,tak jezdla 140tis. na puvodni palivovy filtr,dokud sme ho nevymenili,takže si myslim že nejake ladeni lucase mi uz asi nepomuze.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouBaMW Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 s cerpadlem nevim, ale pokud chces aby to malinko lip jelo tak odpoj egr ventyl, odstran trumpetky v sani + restriktor a dale pridavam do nafty opici kapky, hold mi co zatim nemam na tdi tak vic nenadelame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitsubishi Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 (editace) mě by to taky zajímalo, mám ve fabii 1.4TDi a rád bych z toho dostal aspoň 140koní myslíte že je to reálný ? Editováno: 27. Duben 2010, autor: Mitsubishi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 30. Duben 2010 Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 Budte rádi,že Vám to jezdí a nevymýšlejte kraviny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hergo Vloženo 15. leden 2016 Sdílet Vloženo 15. leden 2016 (editace) Si muzes ladit s Lucasem tak akorat radio. To je to nejhorsi co feldu potkalo. Editováno: 15. leden 2016, autor: Hergo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.