Publikováno Září 30, 200915 r Mám prosbu, mám 1.9Diesel a chci, aby to trochu jelo, mám tam čerpadlo Lucas. jde to nějak poštelovat? máte zkušenosti? dík
Říjen 25, 200915 r Taky mam feldu v dieselu a taky by me to zajimalo. Jenomze když se kupovala pred X lety,tak jezdla 140tis. na puvodni palivovy filtr,dokud sme ho nevymenili,takže si myslim že nejake ladeni lucase mi uz asi nepomuze..
Listopad 5, 200915 r s cerpadlem nevim, ale pokud chces aby to malinko lip jelo tak odpoj egr ventyl, odstran trumpetky v sani + restriktor a dale pridavam do nafty opici kapky, hold mi co zatim nemam na tdi tak vic nenadelame
Duben 27, 201015 r mě by to taky zajímalo, mám ve fabii 1.4TDi a rád bych z toho dostal aspoň 140koní myslíte že je to reálný ? Upraveno Duben 27, 201015 r od Mitsubishi
Leden 15, 20169 r Si muzes ladit s Lucasem tak akorat radio. To je to nejhorsi co feldu potkalo. Upraveno Leden 15, 20169 r od Hergo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.