jirkaK Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 dával jsem si do potkávaček bílý žárovky a dočet jsem se v manuálu, že by se po výměně žárovky měl nechat reflektor znovu seřídit. Tak jsem se tomu zasmál, protože jsem už měnil asi milion žárovek na nejrůznějších autech. Jedu dneska do garáže a koukám jak parma na odraz světla na zdi, levý světlo svítí někam nahoru a kužel je rozplizlej. No to mi teda pos.., co je tohle za systém. Vaše zkušenosti ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 12. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 já jsem tukan, vypadla mi ta pružina, co drží žárovku. Stejně ale je to systém na dvě věci. Tedˇ už to svítí normálně. Mám na zdi značky, tak to podle toho kontroluju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvak Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 to vypadavanie pruzinky je asi dost rozsireny problem, ak sa ti to stalo, cakaj to znova kazda druha-tretia OII co vidim jej jedno svetlo svieti vyrazne menej ako druhe a je to sroubom co drzi tu pruzinku - ten nedrzi v nejakom zavite a potom nedrzi dobre aj ziarovka... inak, je to vec na reklamaciu, kvoli tomu mi vymenili svetlomet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Včera mi volal kámoš, měnil u OII po cca 40 000 km poprvé žárovku v levým předním světle, dělal to před barákem v dešti a je to prej děsnej porod dávat tam to světlo zpátky, trvalo mu to asi 20 minut...jaký máte zkušenosti? Je to fakt taková hrůza nebo je to rukama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 mě praskla parkovačka a chci si je vyměnit, stačí k vyndání světla akorat vytáhnout tu packu a odšroubovat plastovou matku a pak už jen vyndat střeva? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Luke288 Podáno 16.2.2007, 11:23 mě praskla parkovačka a chci si je vyměnit, stačí k vyndání světla akorat vytáhnout tu packu a odšroubovat plastovou matku a pak už jen vyndat střeva? Brumla Podáno 16.2.2007, 10:54 Včera mi volal kámoš, měnil u OII po cca 40 000 km poprvé žárovku v levým předním světle, dělal to před barákem v dešti a je to prej děsnej porod dávat tam to světlo zpátky, trvalo mu to asi 20 minut...jaký máte zkušenosti? Je to fakt taková hrůza nebo je to rukama? Neviem ja som to menil pred barákom na parkovisku obe svetlá a za 5min. som to mal hotové... ide to jednoducho tak jak píše Luke, vytiahnuť tú páčku, povoliť plastovú matku a snáď odpojiť konektory(ja som to ani nerobil to svetlo ide asi 20cm a to stačí) Inak jeden expert u nás si neprečítal manuál a menil žiarovku klasickým spôsobom, skoro si dorezal ruky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Ten konektor doporučuju vypojit, protože pak člověk pořád musí myslet na to, aby si nedodrbal barvu na nárazníku.. Je to mnohem lepší, když je světlo venku. Jo a když je venku, doporučuju trochu čímkoliv prostříknout ten mechanismus páčky. Já kupoval auto, kterému byl rok a málem jsem to rozkopal, protože to vůbec nešlo hýbat..takže se může stát, že to zatuhne, proto ta prevence Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 takže se může stát, že to zatuhne, proto ta prevence aha, a ja som bol v tom že to má ísť tak strašne ťažko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 (editace) takže se může stát, že to zatuhne, proto ta prevence aha, a ja som bol v tom že to má ísť tak strašne ťažko... Už jsem je párkrát měl venku a je to jiný kafe, když to jde lehce.. Skoro před rokem mi měnili blatník, nárazník a světlo a docela dobrý je tam ty světla vůbec usazovat..v servisu to provedli precizně, ale pak jsem si s tím ještě půl dne hral, než to bylo podle mně OK Vzhledem k tomu, že se kvůli žárovkám vyndává vždy celé světlo, tak asi chápu tu větičku, že pak znovu seřídit, je to tam pro jistotu..ne vždy to tam může sednout úplně přesně, jak to bylo před tím. Ale že ten design za trochu toho seřizování stojí Editováno: 16. Únor 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 O.K skúsim to premazať... inak keď som ja menil žiarovky zdalo sa mi že svetlá sú O.K a išiel som na servisnú prehliadku a tam mi povedali že sú strašne rozostrené, takže niečo na tom asi bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 spíš než samotný světlo, jdou úplně šíleně vyndávat konktory z patic žárovek. Normálně bych někoho v tu chvíli umlátil železnou tyčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 spíš než samotný světlo, jdou úplně šíleně vyndávat konktory z patic žárovek. Normálně bych někoho v tu chvíli umlátil železnou tyčí. Taky mně trvalo, než jsem se to s tím konektorem naučil.. Tak to je ale se vším, ono to není problém rozebrat, ale přijít na to, kde co chytit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.