Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nazdar borci,

Mate niekto skusenost s tymito krytmi kluciek?

http://www.tuningweb.sk/sindex.php?idvyrb=957&akc=detail

Zvazujem strieknutie do laku, ale napadla ma aj takato alternativa. Nemate niekto skusenost ci ked ich nahodim na moju Fabulu (strieborna metaliza kod farby 9102) to nebude kricat....

A aka je aplikacia? Ked sa to nalepi na klucku, prekryva ju to aj z vnutornej strany, alebo len zvonku? Nemozem totiz najst nejaku fotku tych krytiek z ineho uhla.

Dik za komentare

Vloženo
myslím, že překrývaj jen vnějšek, takže by to bylo asi nic moc. Za mě teda do laku, opravdu to autu pomůže ;)

Hmm......s tym prekrytim si niesom prave isty, lebo kamos si kupil chromovane na Mazdu a vyzera to ako keby vymenil cele klucky......tak som myslel, ze ked to bude tak isto vyzerat s tymto, tak to bude OK....

Vloženo

já právě viděl fábku s těma chromovanejma překrytama jak maj v sobě ty díry a bylo to jen na vnějšku a vypadalo to strašně kol9

Tak zkus napsat přímo prodejci ;)

Vloženo
já právě viděl fábku s těma chromovanejma překrytama jak maj v sobě ty díry a bylo to jen na vnějšku a vypadalo to strašně kol9

Tak zkus napsat přímo prodejci ;)

Praveze som uz predajcovi pisal, ale odpoved "ponekud zadna", takze som na vazkach......

Nepoznas niekeho na SK kto s tym striekanim robi? Nemozem sa k nikomu dopracovat...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...