smokva Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 (editace) Dobrý den, po prasknutí chladiče na felicii a následné výměně za nový mi ukazatel teploty ukazuje nízkou teplotu i při delší jízdě. Teplota kolem 70°C. Nejsem si jist ale zá se mi že i ventilátor nespíná. Můžete mi prosím poradit kde může být chyba. Děkuji Editováno: 14. Říjen 2009, autor: smokva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piškot Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Tohle vypadá na zaseklý termostat. Zkus ho vyndat, mrkni na něj a příp. uvař v hrnci a sleduj co bude dělat. Máš BMM nebo MPI ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smokva Vloženo 16. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Díky za radu. Je to MPI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piškot Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 (editace) Tak to máš tohle Chce to jen rozložit a složit Editováno: 16. Říjen 2009, autor: piškot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 jestli ti praskl chaldič a ty jsi to následně uvařil, tak na 99 % nenávratně odešel termostat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.