Přejít na obsah

Blow off ventil otevreny a ESP

Host Katka

Doporučené příspěvky

Kdyz jsem mluvila s MartinemRS ohledne montaze Blow off ventilu, tak si nebyl jisty tim, jestli bude mozne tam dat otevreny (tzn. ze bude vydavat zvuk, kdyz to bude upoustet ten tlak) kvuli ESP, ktere mam na auti namontovane... uzavreny nechci a tak se jen ptam tech co temu rozumi, jak to tedy je ;) děkuji :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

teoreticky to s ESP nejde, ale dali jsme BOV MkII od Bidrina na Octavii RS s ESP, zacpali jsme sani a po serizeni funguje vse jako pred tim

pak jsem daval jeste BOV MkIV od Bidrina na sve Audi TT a nez jsme ho nastavili, tak obcas ESP svitilo... po spravnem nastaveni zhaslo... nechapu to :D

http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=166824

Odkaz ke komentáři

tam to mam taky domluveno na pristi tyden, jen jsem se prave domlouvala s MartinemRS jestli uz to montoval a tak pak vzniklo to, ze se nevedelo, jestli to bude i s tim zvukem kvuli temu ESP :)

dekuji -_-

Odkaz ke komentáři

ja mam jen tyto dve zkusenosti (nez jsme to osobne vyzkouseli, tak nam treba taky nikdo nebyl schopny rict, zda to ESP pak bude fungovat...) takze vychazim z toho, ze kdyz to bude nachipovany - turbo tlaci podstatne vic - tudiz vetsi tlak vzduchu i v nizsich otackach, takze je toho tam vic i driv pro odfouknuti... ale je to jen ted momentalni poznatek

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...