Fanouš Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 cus lidi..chci se zeptat, kdo ma na sve okte lizatko z cupry...jak na RS narazniku tak na faceliftovim...zajima me jak to vypada na okte...diky vsem kteri daji foto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 lízo pasuje na FI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanouš Vloženo 20. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 lízo pasuje na FI ale me nezajima jak to pasuje na FI, kdyz sem to mel na sve fabce..ale jde mi o oktu face, nebo RS...vis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Pasuje i na Octavii má to tu například: Tomáš: >>zde<< a ještě několik lidí prober sekci vaše octavie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanouš Vloženo 22. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Pasuje i na Octavii má to tu například: Tomáš: >>zde<< a ještě několik lidí prober sekci vaše octavie. nechtel jsem zakladat tema..ale je rychlejsi aby sem kazdy kdo ma lizo na okte aby dal foto..a pak se tema muze smazat...nez abych u kazdeho projel nekoli stranek .. diky vsem co daj foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZEMIK7 Vloženo 15. Červen 2011 Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 AHOJKY CHCI SE ZEPTAT PASUJE TO LÍZO TAKY NA F1 NA KLASICKEJ NARAZNIK?...DIKY ZA ODPOVED! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 20. Červen 2011 Sdílet Vloženo 20. Červen 2011 taky bych poprosil o foto na O1 RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Červen 2011 Sdílet Vloženo 20. Červen 2011 AHOJKY CHCI SE ZEPTAT PASUJE TO LÍZO TAKY NA F1 NA KLASICKEJ NARAZNIK?...DIKY ZA ODPOVED! pasuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kabouch Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 přídávam foto na RS nárazníku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alchemix Vloženo 4. leden 2012 Sdílet Vloženo 4. leden 2012 tady je fotečka jak to mám já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.