micar Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 Jeden kámoš si myslí, že to bude škrtící klapka...protože se mi stane, že jak to začne kolísat a já přidám plyn tak to nereaguje. JE TO KLAPKA,stačí vyčistit,řešil jsem to na 1.8T mockrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 11. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 Kolik stojí vyčištění? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micar Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 Kolik stojí vyčištění? do 500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Santo Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 o palivech tady uz bylo psano hodne... viz taky treba, jak dopadly testy COI vs benzinove pumpy... napr. Shell dopadnul velmi spatne kenny: zkus to cidlo.. fiser: a jak jsi problem vyresil? Zdravim, Da sa to cidlo vymenit aj v garazi podla navodu? alebo je nutne ist do servisu? Rad by som ho vymenil tiez a priestory na to su, len neviem kde ho najdem a ci to pojde. Dikes, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bodanek Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Zdravim,Da sa to cidlo vymenit aj v garazi podla navodu? alebo je nutne ist do servisu? Rad by som ho vymenil tiez a priestory na to su, len neviem kde ho najdem a ci to pojde. Dikes, Tak já jsem dneska čistil klapu,myslím,ýe se tomu říka i EGR ventil a také měnil to čidlo teploty chladíci kapiliny,tak jsem sám zvědavý,jestli všechny tyto problémy byly způsobene tímto,možná to poznám hned zítra,když hlási po ránu mráz,potom dám echo. Hodně štěstí všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micar Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Tak já jsem dneska čistil klapu,myslím,ýe se tomu říka i EGR ventil a také měnil to čidlo teploty chladíci kapiliny,tak jsem sám zvědavý,jestli všechny tyto problémy byly způsobene tímto,možná to poznám hned zítra,když hlási po ránu mráz,potom dám echo.Hodně štěstí všem. klapka a EGR je něco jiné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bodanek Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 klapka a EGR je něco jiné No tak už to teda vím,díkec za info co je co,ono tam je tolik těch věcí v tom motoru,že člověk je z toho potom Janek. Jinak me se to kolísaní otaček tak zhoršilo,že mi to pak dělalo i za jízdy a ještě se to dusilo,ventily byly slyšet,dým z výfuku,tak jsem to hodil u kolegy ve Škodovce na VAG a bšhem chvíle byl problém vyřešený,odešla mi totiž váha vzduch,kterou jsem sehnal originál od Bosche za 2000 a teď po žádnem kolísáni ani památka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 Zdravim,nemate někdo tip kde se da dobře koupit vaha vzduchu na 1.6 75 kw?Nechci ale činu ale original,nějaky tip na internetovy obchod?Děkuji za připadne odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.