Publikováno Říjen 22, 200915 r Zítra dělám zavěrečné zkoušky v autoškole. A mám k Vám prosbu. Nerozumím kotoučové a bubnové brzdě. V učebnici to je vysvětlené jako pro budoucí automechaniky, vůbec tomu nerozumím. Poraďte mi prosím. Vysvětle mi to jako svému zvědavému dítě, tak abych to pochopila. Prostě vysvětlit jako blbečkovi. S díky Alena :help:
Říjen 22, 200915 r Autor Ať jsem googlila jak jsem googlila, vysvětlení pro blbečky jsem nenašla. Zkus si vygooglit kotoučová brzdy vysvětlení pro blbečky. Nic. Ale já si nějak poradím. Vezmu si hluboký výstřih a smutný oko, třeba mě to nechá udělat.
Říjen 22, 200915 r http://cs.wikipedia.org/wiki/Bubnov%C3%A1_brzda http://cs.wikipedia.org/wiki/Kotou%C4%8Dov%C3%A1_brzda
Říjen 22, 200915 r Autor Ale jo, tohle jsem si našla, zas tak blbá nejsem. Ale pochopit to je nad mé obvody. Kéž by pán Bůh dal a brzdy byly jenom jedny a to ty, které se ptají na fórech na pitomý otázky.
Říjen 22, 200915 r Tak tam řekni: Bubnové - rozevírají se čelisti pomocí válečku uvnitř bubnu Kotoučové - kotouč svírají destičky umístěné v brzdovém třmenu (kotoučová brzda má větší účinost)
Říjen 23, 200915 r Tak tam řekni:Bubnové - rozevírají se čelisti pomocí válečku uvnitř bubnu Kotoučové - kotouč svírají destičky umístěné v brzdovém třmenu (kotoučová brzda má větší účinost) Libore, buben má větší účinost Výhodnější vzhledem k chlazení a odvodu plynů vznikajících při tření je samozřejmě kotouč.
Prosinec 4, 200915 r Jo bubon ma vacsiu ucinnost. pánové u bubnový brzdy Vám maximálně líp brzdí ruční brzda ale jinak má rozhodně větší učinnost kotoučová kdyby to tak nebylo nedavaji se kotoučový brzdy na silnější motory a AUDI nedává nic jinýho než kotouče lepší jsou už jen keramický brzdy a ty taky sakra něco stojí
Prosinec 17, 200915 r To si delate srandu ze buben ma vetsi ucinost nez kotouc? Kdo to vymyslel? No doufam ze vas tady takovych neni vic
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.